Papajohn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το DVD-ROM της pioneer το οποίο έχω (16x tray model) είναι συμβατό με DVD+R δίσκους. Δοκίμασα την αναπαραγωγή ενός στο δικό μου χωρίς επιτυχία αλλα δεν ξέρω αν τελικά φταίει το δισκάκι... Αν κάποιος άλλος το έχει θα μπορούσε να με διαφωτίσει! Ευχαριστώ, Papajohn
androu Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Φίλε και γω το έχω αυτό το dvd και δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ανάγνωση dvd+r/-r ακόμα και με +rw τα παέι μια χαρά. Τι δισκάκι χρησιμοποίησες? Εγώ εβαλα tdk+r, κάτι sentimel -r και -rw! Δοκίμασε άλλη μάρκα και δες. 8)
Papajohn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 sentinel dvd+r Apo nero InfTool mu lei pos to frive mu den ipostirizi to dvd+r i to dvd+rw. Me to pu vazw to diskaki mesakani grrr grrr ke de diavazi tpt... Parepiptodos, to sigegrimeno dvd+r den epekse se ala 2 dvd roms, ena kenurio ke ena palio eno epekse sto dvd+r to opio ke to egrapse... Papajohn
androu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 sentimel dvd+rw emena to diavazei mia xara. kai tdk +r gia sentimel +r den dokimasa akoma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.