Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπερα. .Έχω ένα acer aspire 6930 ..τ έχω γύρω στα 7 χρονιά και είναι ένα πραγματικό σκυλί..όμως τώρα τελευταία έχω πρόβλημα με τ τροφοδοτικό. .δν πρέπει να έκανε καλη επαφή στο τροφοδοτικό τ καλώδιο π καταλήγει στο λαπτοπ, όμως μ λίγη πίεση προς τ μέσα ήταν εντάξει. .Τώρα όμως τερμάτισε..προσπαθώ Ν τ ανοίξω αλλά δν εχει βίδες η κάτι σχετικό. .τ μου προτείνετε εσείς να κάνω?? αν τ πάω σ μάστορα η ταρίφα πάει στα 50€...δν αξίζει καλύτερα να πάρω άλλο?? πάντως ο τύπος του τροφοδοτικού είναι

19V 4.74A

Model ADP-90SB BB

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα ! Μην πελαγωνεις μπορεί να είναι τροφοδοτικό μπορεί όμως να είναι και υποδοχή. Καλό είναι με κάποιο τρόπο να μπορέσεις να τσέκαρεις ότι το τροφοδοτικό λειτουργεί. Ακόμα και σε ένα ΓΕΡΜΑΝΟ να μπεις, μπορούν να βάλουν ένα Πολύμετρο να δουν αν βγάζει τάση το τροφοδοτικό σου.

Τώρα σε περίπτωση που είναι τροφοδοτικό στην αγορά θα βρεις μπόλικες λύσεις από 15 ευρώ έως καμία κατοσταρια. προσοχή στα watt 90 είναι αρκετά για το μοντέλο σου και στα volt 19για σένα.

Τέλος αν είναι υποδοχή υπάρχουν διάφορα μαγαζιά πληροφορικής που κάνουν τέτοιου ειδους επισκευές . Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο στείλε μου πμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...