gogoulini79:P Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/542664-apu-gaming-350e/ και πρόσθεσε και τα Win αν πρέπει να μπουν οπωσδήποτε. ευχαριστω θα το τσεκαρω. προς το παρον θεωρηστε οτι τα θελουμε οπωσδηποτε και αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω!
Donalhioy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το δυσκολο ειναι να βρεις dvd με σπασμενα windows.. το να τα βαλεις ειναι ακριβως 4 κινησεις
Sakiz105 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το δυσκολο ειναι να βρεις dvd με σπασμενα windows.. το να τα βαλεις ειναι ακριβως 4 κινησεις Δεν ειναι και τοσο δυσκολο
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι και τοσο δυσκολο που θα βρω δηλαδη ενα που εγγυημενα δουλευει και δεν βγαζει προβληματα και μικρο errors που και που χωρις λογο? γιατι πολλες φορες ειχα σπασμενα εγω προσωπικα και τα errors που εβγαζε ειλικρινα δεν τα εκτιμησα καθολου. εβαλα φετος αυθεντικα και ησυχασα! για μενα η διαφορα ειναι τεραστια και ετσι δεν νομιζω να το προτεινω στον ξαδερφο μου, μονο εφοσον ειναι 100% σιγουρος οτι δεν εχει προβλημα και θετικος με το να παρει σπασμενα!
vrykolakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 100% σίγουρος δε μπορείς να είσαι ούτε με γνήσια, πάντως. Απλά έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο.
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 100% σίγουρος δε μπορείς να είσαι ούτε με γνήσια, πάντως. Απλά έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο. εγω προσωπικα ειμαι γιατι εχω δει την διαφορα.. τωρα αν εσυ δεν εισαι δεν με πειραζει ;ρ χαχα
Sakiz105 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω και με αυθεντικα τα vista και με σπασμενα 7 (4 χρονια) και 8.1 (εδω και μια βδομαδα) δεν εχω δει ουτε ενα error.Φυσικα με το καταλληλο crack για να κανω updates.Τωρα αν εσυ δεν εκανες updates δεν ηταν καλο το αντιγραφο δεν σημαινει οτι εφταιγαν που ηταν σπασμενα..Και blue screen μονο μια φορα εχω δει και αυτο οταν ειχαν αποδημησει οι σκληροι δισκοι 1
selianx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα, καλά είναι τα αγορασμένα windows, αλλά σε τέτοια budget, είναι κρίμα να φύγει 20% αυτού για το λογισμικό και μόνο, πολύ κρίμα.Το "σπασμένα", στα 7αρια τουλάχιστον δε παίζει ρόλο,το θέμα είναι πόσο καθαρό iso θα βρεις. Αν έχεις ήδη CD εγκατάστασης των 7, περνάς το πασίγνωστο loader (δεν επιτρέπεται να πω ποιο στο forum) και είναι σα να έχεις αγορασμένα, με Updates και τα όλα του.Η διαδικασία (άμα έχεις το CD) είναι, βάζεις CD, κάνεις εγκατάσταση, μπαίνεις, κατεβάζεις το μαγικό αρχείο, το τρέχεις, restart και έτοιμος.Αν δεν έχεις CD, ψάχνεις για την πιο "αξιόπιστη" πηγή, κατεβάζεις το iso αρχείο, με τη χρήση ενός προγράμματος το περνάς σε USB ή CD, κάνεις την εγκατάσταση, κατεβάζεις το μαγικό αρχείο,το τρέχεις, restart και τέλος. Αν αυτές οι δυο διαδικασίες σας προβληματίζουν, τότε το αγοράζεις και ησυχάζεις.
val007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/221011-metalripperseller/windows γνησια ειναι τιμη 7 ευρω.. πηρα windows 7 u 3 χρονια..
gogoulini79:P Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω και με αυθεντικα τα vista και με σπασμενα 7 (4 χρονια) και 8.1 (εδω και μια βδομαδα) δεν εχω δει ουτε ενα error.Φυσικα με το καταλληλο crack για να κανω updates.Τωρα αν εσυ δεν εκανες updates δεν ηταν καλο το αντιγραφο δεν σημαινει οτι εφταιγαν που ηταν σπασμενα..Και blue screen μονο μια φορα εχω δει και αυτο οταν ειχαν αποδημησει οι σκληροι δισκοι γιαυτο και ειπα οτι αν δεν εχω σιγουρα κρακαρισμενα windows που να τα εχω δοκιμασει εγω προσωπικα και να ξερω οτι δεν ειναι σαν τα αλλα που εχω δοκιμασει και οτι δουλευουν κανονικα και δεν βγαζουν errors δεν θα τα προτεινω. btw, updates εκανα.. Για μένα, καλά είναι τα αγορασμένα windows, αλλά σε τέτοια budget, είναι κρίμα να φύγει 20% αυτού για το λογισμικό και μόνο, πολύ κρίμα. Το "σπασμένα", στα 7αρια τουλάχιστον δε παίζει ρόλο,το θέμα είναι πόσο καθαρό iso θα βρεις. Αν έχεις ήδη CD εγκατάστασης των 7, περνάς το πασίγνωστο loader (δεν επιτρέπεται να πω ποιο στο forum) και είναι σα να έχεις αγορασμένα, με Updates και τα όλα του. Η διαδικασία (άμα έχεις το CD) είναι, βάζεις CD, κάνεις εγκατάσταση, μπαίνεις, κατεβάζεις το μαγικό αρχείο, το τρέχεις, restart και έτοιμος. Αν δεν έχεις CD, ψάχνεις για την πιο "αξιόπιστη" πηγή, κατεβάζεις το iso αρχείο, με τη χρήση ενός προγράμματος το περνάς σε USB ή CD, κάνεις την εγκατάσταση, κατεβάζεις το μαγικό αρχείο,το τρέχεις, restart και τέλος. Αν αυτές οι δυο διαδικασίες σας προβληματίζουν, τότε το αγοράζεις και ησυχάζεις. δεν με προβληματιζει η διαδικασια γιατι την εχω κανει παρα πολλες φορες, αλλα το αποτελεσμα που ποτε για μενα δεν ηταν αρκετο δεν ξερω αν εφταιγε αυτο που κατεβαζα η αν δεν κατεβαζα καποιο αξιοπιστο αρχειο πχ, αλλα η εμπειρια μου αυτο εδειξε μετα απο καμια 40αρια εγκαταστασεις και δεν υπερβαλω καθολου οποτε δεν ειναι σαν πρωτη μου επιλογη να προτεινω σπασμενο λογισμικο. απ την αλλη ειναι οντως κριμα τα λεφτα να φυγουν εκει οταν το budget ειναι περιορισμενο.
Teojesper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εφόσον τα έχεις αγορασμένα εγκατέστησε τα με το δικό σου αυθεντικό δισκάκι και ενεργοποίησε τα με το μαγικό αρχείο όπως λέει και οselianx! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου βγάλει το οτιδήποτε... 1
Soulseeker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παρε το τελευταιο τευχος του Pc-Master και αγορασε απο τον οδηγο αγορας το Casual Pc. Προσθεσε στην τιμη τα windows και εισαι οκ. Λογικα θα σου βγει λιγοτερο απο 450€
gogoulini79:P Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια πηρε κατι μονος του (δεν ξερω τι μην με ρωτησετε) απο ενα φιλο του σε χαμηλοτερη τιμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα