Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας και καλό μεσημέρι.

Έχω το tablet asus fonepad ME372cg k00E, στο οποίο μου έσπασε η εξωτερική οθόνη,οπως μου είπε ενας τεχνικός servis.Για να μου το φτιάξει χρειάζεται 100 ευρώ και ένα μήνα για να την παραγγείλει.

Η αντιπροσωπεια ζήταει τα χρήματα ενος καινούργιου tablet.

Εψαξα στο internet (ali express)και βρηκα να πουλάνε ξεχωριστά touch screen οθόνη με 37 ευρώ και original full lcd with touch screen panel με 79 ευρώ.Δεν ξέρω όμως (και δεν μου λέει ο τεχνικός βεβαια) ποία απο τις δύο πρεπει να παραγγειλω.

Σημείωση :Έχω εγκαταστήσει προγραμματα στο tablet αξίας 30 ευρώ.

Ευχαριστώ Κ.Δουβόγιαννης

Υ.Γ Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του tablet :

Περιγραφή προϊόντος

Asus Fonepad ME372CG - Tablet 7" 3G 8GB Λευκό

Κατασκευαστής

ASUS

Σειρά προϊόντων

Fonepad

Μοντέλο

ME372CG

Τύπος

Tablet PC

Προτεινόμενη χρήση

Internet on the Go

Οθόνη

7" IPS LED Multi-Touch WXGA 1280 x 800

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο που το έψαξα ξεχωρίζουν οι δύο οθόνες αλλά είναι λίγο παίδεμα. Για καινούργιο πόσα λεφτά η εταιρεία?

Όποια οθόνη κι αν σου αλλάξει πάντως νορμάλ είναι το ποσό. Στη μια περίπτωση είναι πιο ακριβό το ανταλλακτικό και στην άλλη έχει πιο πολύ δουλειά

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ.Το καινουργιο asus fonepad 373 το δίνει η wind με 150 ευρώ, δηλ 50 ευρω πανω απο την επισκευή.

Λογω κρίσης το σκεφτομαι  το καινουργιο

Σε ευχαριστώ.Το καινουργιο asus fonepad 373 το δίνει η wind με 150 ευρώ, δηλ 50 ευρω πανω απο την επισκευή.

Λογω κρίσης το σκεφτομαι  το καινουργιο

Επεξ/σία από kostasdg
Δημοσ.

Όπως το σκέφτομαι εγώ, έχεις πολλά "αν" στην περίπτωση που αποφασίσεις να παραγγείλεις μία από τις οθόνες. Αν θα είναι η σωστή, αν θα πάνε όλα καλά με την παραγγελία-παράδοση, αν ξέρεις να την τοποθετήσεις μόνος σου, αν θα δουλέψει, κλπ. Είναι σε όλους μας γνωστό όταν παραγγέλνουμε από Κινέζικα sites (έχω παραγγείλει πολλές φορές...) ότι υπάρχει και η πιθανότητα το προϊόν να είναι ελαττωματικό. Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να το στείλεις πίσω στην Κίνα με δικά σου έξοδα, να περιμένεις πόσο καιρό να σου στείλουν καινούριο - ή να το επιδιορθώσουν...

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι μάλλον σε συμφέρει να σκεφτείς την αγορά καινούριου tablet. Όσο για τα προγράμματα που εγκατέστησες επάνω, φαντάζομαι ότι μπορείς να τα εγκαταστήσεις και στο καινούριο...

Και μάλιστα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από 7ιντσα tablets στην Ελληνική αγορά σε πολύ προσιτές τιμές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...