Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινησα να την βλεπω πριν 1 βδομαδα περιπου και ηδη τελειωνω και την δευτερη σεζον! την βλεπεις κανεις αλλος?
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Τη βλέπω εγώ. Εξαιρετική σειρά και μάλιστα η 2η σεζόν είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 μολις τελειωσα τη δευτερη σεζον! εχει καποια πραγματα που με χαλανε! (το παρακανουν με "πουστιες" αλλα ειναι πολυ καλη σειρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ! ουσιαστικα καταπιανονται σε καθε σεζον με μια κυρια υποθεση και παραλληλα λυνουν και αλλες υποθεσεις που πολλες φορες φορες βοηθανε στην βασικη
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. Μιλάμε ότι ανοίγει άπειρα μέτωπα και τα πράγματα είναι πιο κουλουβάχατα παρά ποτέ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 δεν ξερω γιατι εχω περασει τοσο στο ντουκου αυτη η σειρα! Για μενα ειναι πολυ καλη!! Και στο 2ο γινονται διαφορα καλα
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλά τόσο γαμάτη σειρά και τη βλέπουμε μόνο εμείς οι δύο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 ελα ντε!? μου κανει εντυπωση που δεν την βλεπει κοσμος γιατι ειναι πολυ καλη σειρα σε ολα! Σκηνοθεσια, ιντριγκες, σεναριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα