Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500-600€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Κυρίως gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι κάτι ιδιαίτερο

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Όχι υπάρχουν 2 οθόνες 24άρες LG και Samsung

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα: Όχι

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Ναι υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αναβάθμιση.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Ίσως μικρό OC

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Θα κρατηθούν τα εξής:

Τροφοδοτικό : Corsair 850

GPU: ASUS 770

RAM : Corsair 12GB 

HD:  Western Digital 2TB

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Δημοσ.

PER.558464

INTEL CORE I5-4590 3.30GHZ LGA1150 - BOX

product_wishlist_small.jpg
188.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 188.90 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685

RAIJINTEK THEMIS

22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png PER.528742.jpg PER.528742

ASROCK Z97 EXTREME3 RETAIL

120.86 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 120.86 € basket_delete.png PER.305139.jpg PER.305139

INTEL 520 SERIES SSDSC2CW120A310 120GB SSD 2.5'' SATA 3 BROWN BOX

62.35 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 62.35 € basket_delete.png PER.811302.jpg PER.811302

CORSAIR GRAPHITE SERIES 230T WINDOWED COMPACT MID TOWER CASE BLACK

79.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 79.00 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 474.01 €

Δες αυτα και με τα λεφτα που μενουν βαλε αλλα 60-70 και τσιμπα μια μεταχειρισμενη gtx 770 με εγγυηση και δεν θα ποιανεται το πσ

Δημοσ.

Έχω ήδη την gtx 770 εννοείς δεύτερη για SLI?

Επίσης να σημειώσω πως τώρα έχω ένα i7 920 overclocked στα 3,2.

Μήπως αξίζει να περιμένω για τους broadwell?

Δημοσ.

Ναι καλυτερα να περιμενεις.

Ναι για δευτερη 770 εννουσα για sli.Ποια μητρικη εχεις? Αν ειναι απλα να παρεις μια δευτερη 770 τωρα και σε 6-8 μηνες να κανεις αναβαθμιση επεξεργαστη κτλ

Δημοσ.

Έχω μία Gigabyte X58A. Δε μου χρειάζεται στην παρούσα φάση SLI αφού αυτά που παίζω τα σηκώνει άνετα η μια.

Παίζω κυρίως MMOs, rpgs και action RPGs.

Απλά έλεγα πως ήρθε ο καιρός για αλλαγή του 920.

Δημοσ.

Αν δεν γίνει oc, δεν χρειάζεσαι Z97 μητρική. Αν και αυτή που σου προτείνει ο sakis κάνει και για κλειδωμένους, μιας και για Z97 δεν είναι και τόσο δυνατή. Δικαιολογείται δηλ η επιλογή της εν μέρει. Εκτός και αν πας σε καμμιά ASUS H97 PRO από το skroutz και όχι από το e-shop, καθώς η τιμή της είναι πιο καλή από εκεί και είναι πιο κατάλληλη για κλειδωμένους επεξεργαστές: https://www.skroutz.gr/s/4884788/Asus-H97-Pro.html. Δηλ από το e-shop δεν συμφέρει και τόσο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή επιλογή γενικά.

Δημοσ.

Ηδη θα εχει bottleneck με τον 920 και του προτεινετε sli να τα δει ολα χαλια.Προχωρα σε καινουργιο socket με καινουργιο επεξεργαστη να δεις την διαφορα.

Εκτος και αν τον κλοκαρεις πιο πανω.

Δημοσ.

Με το θέμα bottleneck έχω μπερδευτεί λίγο. Άλλοι λένε πως συμβαίνει άλλοι πως όχι :P

And oops sorry 930 έχω και όχι 920...

To μονο σιγουρο ειναι οτι θα αποδοσει καλυτερα η 770 με εναν ι7 η ι5 1150 socket απο οτι τωρα.

Δημοσ.

Το σύστημά σου ακόμα αντέχει μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς τα παιχνίδια , αυτή είναι μια επιλογή για να αποφύγεις τα έξοδα αν από την άλλη θες θα παίξεις όλα τα καινούρια παιχνίδια υπάρχει η επιλογή την κονσόλας PS4 και κάνεις αναβάθμιση το pc όταν πραγματικά αξίζει

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάποιο θέμα σε gaming, παίζω αυτά που θέλω σε full settings έτσι και αλλιώς (ακόμα και Witcher 2, Batman, κτλπ) απλά σκεφτόμουν να πάω σε νεότερο επεξεργαστή καθώς πια ο 930 είναι σχεδόν 5 χρόνια τεχνολογία και μαζί να βάλω και ένα καλύτερο κουτί, ένα SSD που δεν έχω τώρα και να δώσω στο σύστημα ένα boost να κρατήσει 2-3 χρόνια ακόμα.

Επιπλέον σκεφτόμουν αν υπάρχει θέμα bottleneck με το συγκεκριμένο επεξεργαστή πια. Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω μόνος καθώς ενώ ξέρω αρκετά πράγματα δεν έχω μπει σε τόσο βάθος σε θέματα απόδοσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...