thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 την καλημερα μου σε ολους-ες σας μια φιλη της μητερας μου εφερε το usb stick της εδω για να της τυπωσω κατι που ηθελε σε word της το τυπωσα οκ μετα το πηγε το usb stick σε ενα τυπογραφειο για να τις βγαλουν αντυπητα και εκει εγινε αυτο το παραξενο που θα σας πω: Βαζουν πανω το usb stick και χαθηκαν ολα ενω διχνει ποση χωρητηκοτητα εχει μεσα το usb stick δεν εμφανιζει τα δεδομενα λεει αυτος ο φακελος ειναι κενος. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να επαναφερει τα δεδομενα πισω ; επειδη εχασε πολυτιμα εγγραφα και τωρα δεν μπορει να τα βρει πουθενα αλλου αφου ηταν εκει πανω. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ας δοκιμάσει με το recuva και το ontrack easy recovery
thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ας δοκιμάσει με το recuva και το ontrack easy recovery Με το recuva δοκιμασα χωρις αποτελεσμα τωρα να δουμε με το δευτερο προγραμματακι αν ομως δεν δουλευει τι αλλα προγραμματα και φρεε και επι πληρωμης εχουμε ;
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω πάθει κι εγώ και τα αρχεία εμφανιζόταν κανονικά σε linux! Δοκίμασε με ένα Live cd (linux mint πχ) να δεις μήπως τα εμφανίζει χωρίς ανάκτηση 3
jim_p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που ειπε ο απο πανω. Ισως και να εχει κολλησει κατι και να εκανε ολα τα αρχεια και τους φακελους κρυφα... ΜΗΝ το βαλεις σε καποιο αλλο pc αν δεν το καθαρισεις πρωτα.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Με το recuva δοκιμασα χωρις αποτελεσμα τωρα να δουμε με το δευτερο προγραμματακι αν ομως δεν δουλευει τι αλλα προγραμματα και φρεε και επι πληρωμης εχουμε ; Το Ρηκάβα συνήθως ρηκάβερς τρίχες κατσαρές πάντως...Αλλά ως από τα λίγα φρη "ανακτηστικά" (και σχετικά γνωστό), είθισται να είναι η πρώτη πρόταση. Δοκίμασε και το Test Disk, που εκτός από το testdisk.exe εμπεριέχει στη σουίτα του και το photorec.exe. Φρη σουίτα και αυτή, κατά βάση για ανάκτηση "εξαφανισμένων partitions" (την καλύτερη δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα την κάνει), αλλά δεν είναι άσχημη και η λειτουργία του για ανάκτηση (...."φωτογραφιών" -υποτίθεται- κατά βάση, εξ' ου και τ' όνομά του, αλλά μια χαρά ανακτά και από όλα τα υπόλοιπα). Αν δεν βρεις τρόπο να το τρέξεις μέσα από το βασικό intreface του προγράμματος, μπες στο φάκελο όπου υπάρχει η σουίτα, και αναζήτησε το εν λόγω εξεδάκι και τρέχα το από εκεί). Κι αν ούτε και μ' αυτό βρεις άκρη, και δεν βρεις πουθενά το Active File Recovery ή έστω τα File Scavenger, Recover My Files, Get Data Back, Easy Recovery, ρίξε ένα πμ. Απροπό, τί Windows έχεις; 1
thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το Ρηκάβα συνήθως ρηκάβερς τρίχες κατσαρές πάντως...Αλλά ως από τα λίγα φρη "ανακτηστικά" (και σχετικά γνωστό), είθισται να είναι η πρώτη πρόταση. Δοκίμασε και το Test Disk, που εκτός από το testdisk.exe εμπεριέχει στη σουίτα του και το photorec.exe. Φρη σουίτα και αυτή, κατά βάση για ανάκτηση "εξαφανισμένων partitions" (την καλύτερη δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα την κάνει), αλλά δεν είναι άσχημη και η λειτουργία του για ανάκτηση (...."φωτογραφιών" -υποτίθεται- κατά βάση, εξ' ου και τ' όνομά του, αλλά μια χαρά ανακτά και από όλα τα υπόλοιπα). Αν δεν βρεις τρόπο να το τρέξεις μέσα από το βασικό intreface του προγράμματος, μπες στο φάκελο όπου υπάρχει η σουίτα, και αναζήτησε το εν λόγω εξεδάκι και τρέχα το από εκεί). Κι αν ούτε και μ' αυτό βρεις άκρη, και δεν βρεις πουθενά το Active File Recovery ή έστω τα File Scavenger, Recover My Files, Get Data Back, Easy Recovery, ρίξε ένα πμ. Απροπό, τί Windows έχεις; Τα κατεβαζω αυτα που λες τωρα απο torrent να δοκιμασω και θα σ πω το αποτελεσμα. εχω windows 7 home premium x64 with sp1 and with mui greek.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 O λόγος που ρώτησα για τα Win σου, είναι ότι έχω να σου παρέξω πρόγραμμα που τρέχει σίγουρα στα ΧΡ. Στα 7άρια δεν ξέρω τί θα χαμπαριάσει...(νομίζω το είχα δοκιμάσει σε "emulation mode" σε 7άρια, και είχα πάρει παπάρια... Δεν είμαι σίγουρος όμως. Τεσπα, αν έχεις σχετικά σκιλζ, ψάξε για κάποιο από όσα είχα πει, "σε μέρη που παίζει να γνωρίζεις", κι αν βρεις εκδόσεις για 7άρια, καλώς, και δοκίμασέ τα. Κι αν δεν κάτσει τίποτε με ολ' αυτά, κανονίζουμε να σου δώσω το ΧΡίδικο, να δοκιμάσεις...Σε αγορές -επειδή εσύ τις είχες αναφέρει- μη βιαστείς να προβείς, γιατί τίποτα δεν εξασφαλίζει ότι θα σου βρουν τ' αρχεία...). Επίσης, και για να ξέρουμε τί λέμε, είναι πολύ πιθανό (όπως ήδη ειπώθηκε), απλά να έχει αρπάξει κάτι το φλασάκι (...ΜΑΛΛΟΝ από το δικό σου σύστημα, οπότε έχε το ΚΑΙ αυτό κατά νου...) και να έχει παρουσιάσει την εν λόγω συμπεριφορά. Το να το σκανάρεις (όπως και το σύστημά σου) με αντιβάιρους και αντισπάιγουερ προγράμματα, μπορεί και να δώσει την λύση (μετά το καθάρισμα, ίσως εμφανιστούν τα περιεχόμενα του φακέλου). ΑΝ δεν είναι το φλασάκι το ίδιο που φταίει, για το εν λόγω φαινόμενο (μπορεί να έχει πάθει κάποια ζημιά, ή έστω αν όχι αυτό, το σύστημα αρχείων του). (...από την άλλη, δε μου φαίνεται και πολύ λογικό να μην έχουν ενεργοποιημένα σχετικά προγράμματα στο τυπογραφείο που είπες, τη στιγμή ειδικά που θα κοτσάρουν στους υπολογιστές τους ένα κάρο φλασάκια πελατών κάθε μέρα...Και το γεγονός ότι δεν αναφέρεις ότι είπανε "μεγάλε/μεγάλη, το φλασάκι είναι τίγκα στα μαμούνια", με παραξενεύει....Τεσπα όμως...Ίδωμεν.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα