mikele13- Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οι περιπτωσεις να πεσεις σε προβληματικο αρχειο η server ειναι σπανιες. εγω που κατεβαζω σε καθημερινη βαση,στην δικη μου περιπτωση πχ που εχω vdsl 30αρι εαν κατεβασω ενα-ενα αρχειο πιανω το max της γραμμης περιπου 3.4mbps ενω αν βαλω 2 η περισοτερα αρχεια η ταχυτητα μοιραζεται ισοποσα. το σωστο αυτο ειναι. εσυ αναφερεσαι σε προβληματικο παροχο.
tarantules Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κάνεις λάθος.Δεν αναφέρομαι σε προβληματικό πάροχο.Αναφέρομαι στο εν δυνάμει traffic των αρχείων που ζητάει κάποιος από το net από κάποιον hoster το οποίο μεταβάλεται ανάλογα με το φόρτο του δικτύου και τη ζητησιμότητα του κάθε αρχείου. Χρησιμοποιώ τον IDM πάνω από 8-10 χρόνια και έχω δοκιμάσει άπειρους hosters αρχείων.Πάντα τυχαίνει να υπάρχει κάποια "κοιλιά" στην ταχύτητα με την οποία σου ανεβάζει ο hoster κάποιο αρχείο.Αυτό έχει να κάνει όπως είπα παραπάνω είτε από το traffic πάνω στο δίκτυο περνάει το αρχείο , είτε από το πόσα άτομα ζητάνε το συγκεκριμένο αρχείο από τον εκάστοτε hoster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα