Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,εχω κατεβασει τον Ιnternet Download Manager 6.12 και εχω και λογιαρασμο στην EasyBytez.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω πολλα λινκς μαζι και τα κατεβαζω ενα ενα.

Οταν κανω δεξι κλικ πανω στα λινκς δεν μου βγαζει την επιλογη open with IDM.

Εκανα copy τα links σ ενα txt αρχειο και τα εκανα import,δεν μου εβγαλε κανενα μηνυμα λαθους αλλα δεν βλεπω τα λινκς πουθενα.

Οταν κανω add Url μου τα βγαζει σε  HTML μορφη και δεν τα κατεβαζει.

Κανεις καμια ιδεα πως θα το φτιαξουμε?

Δημοσ.

αφου βαλεις τα στοιχεια του premium easybytez(username/password)

μπλεδιζεις ολα τα λινκς με το mouse και πας στον manager "εργασιες/προσθηκη

ομαδικης ληψης απο το προχειρο".

σου ανοιγει ενα αλλο πινακακι με ολα τα λινκς που εχεις διαλεξει,

και αφου στα εμφανισει ολα,τα επιλεγεις και ξεκινας το κατεβασμα...

Δημοσ.

αφου βαλεις τα στοιχεια του premium easybytez(username/password)

μπλεδιζεις ολα τα λινκς με το mouse και πας στον manager "εργασιες/προσθηκη

ομαδικης ληψης απο το προχειρο".

σου ανοιγει ενα αλλο πινακακι με ολα τα λινκς που εχεις διαλεξει,

και αφου στα εμφανισει ολα,τα επιλεγεις και ξεκινας το κατεβασμα

Ενοεις Add Batch Download from clipboard?αυτη ειναι η επιλογη?

Δημοσ.

τσεκαρε αν τα λινκς ειναι ενεργα.

αν δεν ειναι,θα σου βγαζει html files

Tα λινκς ειναι ενεργα αδερφε,τα τσεκαρα πολλες φορες,καποια ρυθμιση ειναι και δεν μπορω να την βρω ρε γμτ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πως βαζουμε premium λογαριασμο στο idm?  εχω account και εγω στο easybytez και με το που εβαλα καποια λινκ να κατεβουν ξεκινησαν να κατεβενουν χωρις να βαλω πρωτα το username και  το pass μου στο easybytez, πως γινεται αυτο?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανογω άλλο θεμα....

Είναι προτιμοτερο για να πετυχουμε το μεγιστο της ταχύτητας μας να βαζουμε να κατεβαζει ένα ένα αρχειο ή πολλα μαζι ? Μηπως δεν εχει σημασια ?

Ευχαριστω,

Δημοσ.

Tα λινκς ειναι ενεργα αδερφε,τα τσεκαρα πολλες φορες,καποια ρυθμιση ειναι και δεν μπορω να την βρω ρε γμτ

Λοιπον την λυση την βρηκα,τουλαχιστον σε εμενα δουλευει αψογα 

ο idm με premium links απο easybytez.

εχω bitdefender στον υπολογιστη.Μολις τον κανω disable και κανω copy-paste 

τα links στον idm δουλευει κανονικοτα και με full speed.

αν τον ενεργοποιησω,μου τα βγαζει html files....

Για να μην ανογω άλλο θεμα....

Είναι προτιμοτερο για να πετυχουμε το μεγιστο της ταχύτητας μας να βαζουμε να κατεβαζει ένα ένα αρχειο ή πολλα μαζι ? Μηπως δεν εχει σημασια ?

Ευχαριστω,

ενα-ενα αρχειο θα κατεβαζεις για να εχεις max speed.

αν βαζεις 2 θα κατεβαινουν στην μιση ταχυτητα το καθενα

και ουτω καθ'εξης...

• Like 1
Δημοσ.

και ουτω καθ'εξης...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

και ουτω καθ'εξης...

Δεν πάει έτσι.Ίσα-ίσα το αντίθετο συμβαίνει...

Πάρα μα πάρα πολλές φορές έχει τύχει ενώ έχεις βάλει να κατεβαίνει ένα part από κάποιο πχ βίντεο , στην αρχή να ποιάνει τη μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σου και σε άσχετο χρόνο ο server που σου στέλνει το συγκεκριμένο part να μειώνει δραματικά την ταχύτητα.

Την έχω πατήσει στο παρελθόν μερικές φορές και ενώ έχω αφήσει τον υπολογιστή μόνο του στο σπίτι να κατεβάζει το ένα part πίσω από το άλλο , να γυρνάω μετά από ώρες και αντί να δω τον υπολογιστή να τα έχει κατεβάσει όλα και να έχει κάνει και shutdown να έχει κολλήσει σε ένα τέτοιο προβληματικό part.

Αντιθέτως, εαν βάλεις πχ 2 ή 3 ταυτόχρονα, μοιράζει της ταχύτητα ισόποσα ο IDM και προλαβαίνεις τέτοιες καταστάσεις όπως παραπάνω και συνεχίζει απρόσκοπτα το download στα υπόλοιπα.

Τα 3 ταυτόχρονα είναι ιδανικός αριθμός για μένα προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πάει έτσι.Ίσα-ίσα το αντίθετο συμβαίνει...

Πάρα μα πάρα πολλές φορές έχει τύχει ενώ έχεις βάλει να κατεβαίνει ένα part από κάποιο πχ βίντεο , στην αρχή να ποιάνει τη μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σου και σε άσχετο χρόνο ο server που σου στέλνει το συγκεκριμένο part να μειώνει δραματικά την ταχύτητα.

Την έχω πατήσει στο παρελθόν μερικές φορές και ενώ έχω αφήσει τον υπολογιστή μόνο του στο σπίτι να κατεβάζει το ένα part πίσω από το άλλο , να γυρνάω μετά από ώρες και αντί να δω τον υπολογιστή να τα έχει κατεβάσει όλα και να έχει κάνει και shutdown να έχει κολλήσει σε ένα τέτοιο προβληματικό part.

Αντιθέτως, εαν βάλεις πχ 2 ή 3 ταυτόχρονα, μοιράζει της ταχύτητα ισόποσα ο IDM και προλαβαίνεις τέτοιες καταστάσεις όπως παραπάνω και συνεχίζει απρόσκοπτα το download στα υπόλοιπα.

Τα 3 ταυτόχρονα είναι ιδανικός αριθμός για μένα προσωπικά.

Νομζω εχεις απολυτο δικιο .Δοκιμασα με ενα ενα αρχειο και δεν επιασα τα 6ΜΒ/sec που εχει η ταχυτητα μου. Εβαλα 4 ταυτοχρονα και επιασα 5,9-6 ΜΒ/sec αθροιστικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...