kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Mιας και δεν εχω ασχοληθει με powerline! ισχυει οτι στα powerline(οποιαδηποτε εταιρειας)δουλευουν σε οριζοντια γραμμη δεη? π.χ. διαφορετικα ρολογια διαμερισματα δεν θα χουν συνδεση? υπαρχουν παρεμβολες αν δουλευει tv,πλυντηριο,πιστολακι κτλ που διαβαζω? νομιζω οτι αυτο δεν εχει να κανει με τα μηχανηματα αλλα με την ποιοτητα θωρακιση καλωδιων... 2.δυνατο αξιοπιστο ap-repeater.να εχει και ethernet(να μοιραζει οχι να δεχεται) περα απο wifi Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από kage
stonecityboys Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Mιας και δεν εχω ασχοληθει με powerline! ισχυει οτι στα powerline(οποιαδηποτε εταιρειας)δουλευουν σε οριζοντια γραμμη δεη? Επειδη εχω powerline σε μονοφασικο ρευμα δουλευει μια χαρα. ΑΠο οτι εχω διαβασει τα καινουρια υποστηριζουν και 3φασικο αλλα αυτο δεν το γνωριζω,ισως να σου απαντησει καποιος που ξερει. π.χ. διαφορετικα ρολογια διαμερισματα δεν θα χουν συνδεση? Δουλευει μονο σε μια υπαρχουσα γραμμη και οχι σε διαφορετικα σπιτια αφου "βλεπει" την αγκατασταση ως δικτυο.Αλλος πινακας αλλο δικτυο υπαρχουν παρεμβολες αν δουλευει tv,πλυντηριο,πιστολακι κτλ που διαβαζω? νομιζω οτι αυτο δεν εχει να κανει με τα μηχανηματα αλλα με την ποιοτητα θωρακιση καλωδιων... Δεν εχω δει καποιο τετοιο προβλημα Ελπιζω να σε βοηθησα
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρτάται την συσκευή και το firmware του κατασκευαστή. Άλλα παίζουν σε τριφασικό και άλλα όχι. Άλλα παίζουν και σε γραμμές άλλου πίνακα και άλλα όχι. Άλλα έχουν καλύτερα αντιπαρασιτικά φίλτρα και άλλα όχι. Άλλα παίζουν σε μεγάλες σχετικά αποστάσεις με μικρές απώλειες και άλλα είτε δεν παίζουν είτε έχουν μεγάλες απώλειες. Πρόσφατα διάβασα μια δοκιμή του DEVOLO DLAN 500 DUO+ και έμεινα έκπληκτος από τις δυνατότητες, όπου έκανε όλα τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα