Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιητη, μην βιαζεσαι...!!   

trelo alani, ποια ακριβως εκδοση-μοντελο εχεις?   

παω πασο δεν ήξερα οτι υπαρχει και σε pci express υλοποιηση

εισαι συμβατός με όλες τις νέες μητρικές γιατι είναι pci express

Δημοσ.

Ωραια γτ θελω να αναβάθμίσω μητρικη και ολη μ λενε να αγοράσω αλλη γτ αυτη δεν κάνει.... Επομενως δεν χρειάζομαι αλλη..... Ευχαριστω..... Εχω παίξει gt iv σε low graphics με τη συγκεκριμένη αυτο ειναι καλο? Και για αλλα παιχνιδια?

Δημοσ.

βασικά ειναι πολυ παλια... πιστευω ότι θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιείς την καρτα της CPU σου αν εχεις i3 i5 η οποια θα είναι καλύτερων επιδόσεων απ αυτη που έχεις αν δε θες να δώσει περισσότερα χρήματα

Δημοσ.

γεία χαρά και πάλι,αν η μητρική που είχες ήταν αυτή που είχαμε συζητήσει εδω

http://www.insomnia.gr/topic/542394-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-update/

τότε είναι AGP η κάρτα που έχεις και θες άλλη.

http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/DFI/PS83-BL%2Brev.%2BB/

Δημοσ.

εντάξει είσαι τότε.

απλά γίνεται μπέρδεμα και τα παιδιά πάνω δεν ρώτησαν σε ποια μητρική την είχες.

η δικιά μου 7600GT άντεξε κοντά 4 χρόνια άργησα να πάρω χαμπάρι ότι της είχε καεί ο ανεμιστήρας γιατί ούτε έσβηνε ούτε τρομερες θερμοκρασίες είχε,χτύπαγε κάτι 85άρες σε παιχνίδια κλπ αλλά πάντα έτσι ήταν.

αν τόσα χρόνια την έχεις και δουλεύει θα σε συμβούλευα να της αλλάξεις θερμοαγώγιμο υλικό αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Τόσα χρόνια μετά θα έχει γίνει μπετόν.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως πριν κατι μερες τη ξυλωσα για να δω και η θερμοαγωγιμη παστα ειχε γινει μπετο... Χαχαχα να σε ρωτησω μιας και ειχεσ και την ιδια καρτα γραφικων... Τι παιχνιδια μπορεις να παίξεις?..... Και ακομα δεν βρήκα μητρική :( ASROCK μαρκα δεν μαρεσει κατι σε gigabyte ψαχνω ελα ελα στις ααναβάθμισης που εχω θεμα και αν θες πες μου... Ευχαριστω

Δημοσ.

επειδη ειχα κι εγω μια MSI 7600GS, ηξερα οτι υπαρχουν και εκδοσεις PCI. 

τωρα για να παιξεις σημερινα παιχνιδια.... δυσκολακι..!!!  πιο παλια παιχνιδια, θα τα παιξεις, εστω και με χαμηλοτερες ρυθμισεις. μην περιμενεις να παιξεις CRYSIS - BATTLEFIELD 3/4 και αλλα αναλογα παιχνιδια..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...