dtt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα! Εκανα φορματ τον ssd που εχω αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστος τροπος η αν εχει καποιο προβλημα. Εκανα delete partition απο το boot . Κανονικα εβαλα το cd με τα windows 7 sto cd/dvd
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα! Εκανα φορματ τον ssd που εχω αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστος τροπος η αν εχει καποιο προβλημα. Εκανα delete partition απο το boot . Κανονικα εβαλα το cd με τα windows 7 sto cd/dvd Και εγω ενα 830 που τον εχω 2 χρονια ετσι τον κανω φορματ.
tolisrx8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι πρέπει να γίνεται quick format,κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να γίνει full format
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχει μεγάλη σημασία ειτε κανεις quick ή κανονικό format , αυτο που λες για το parition και εγω ετσι το κάνω συνήθως οταν περάνω windows σβήνω το partition και μετα δημιουργώ ενα αλλο και format είτε το σβήνω δημιουργεί ενα μόνο του και περνάω τα windows
Physiciant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι πρέπει να γίνεται quick format,κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να γίνει full format Μήπως εννοείς ότι σε ssd ΔΕΝ πρέπει να γίνεται full erase;
tolisrx8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι σωστά,δεν επιτρέπεται το full format παρά μόνο quick εάν θυμάμαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα