jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Σκοπεύω να αλλάξω κάρτα γραφικών σύντομα. Πιθανότατα θα αγοράσω την R9 280X από Sapphire ή της Gigabyte. Για χρόνια έχω μητρική την Gigabyte x58a-ud3r με επεξεργαστή: Intel i7 950 @3.07 GHz και RAM 6GB. Αξίζει να αλλάξω μητρική; Αν ναι για πόσα λεφτά μιλάμε για μια αξιόλογη;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αγορασεις νεα μητρικη τοσο παλιου socket. Ασε την αλλαγη να γινει οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις και επεξεργαστη μαζι καλυτερα...
jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αγορασεις νεα μητρικη τοσο παλιου socket. Ασε την αλλαγη να γινει οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις και επεξεργαστη μαζι καλυτερα... Με την Sapphire είναι συμβατή, έτσι; Οπότε αν το αφήσω έτσι είναι εντάξει το σύστημα;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα ΄χεις κανενα προβλημα Πιο πολυ θα ανησυχουσα για PSU. Αληθεια, ποιο εχεις?
jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα ΄χεις κανενα προβλημα Πιο πολυ θα ανησυχουσα για PSU. Αληθεια, ποιο εχεις? Cooler Master GX 750, κομπλέ είναι;
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά ειναι και το τροφοδοτικό δεν θα εχεις θέμα
jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ. Απλά τον τελευταίο καιρό μου εμφανίζεται ένα πρόβλημα, μάλλον από την κάρτα γραφικών. Ανεβάζει πολύ θερμοκρασία, ειδικά όσο τρέχω παιχνίδια, μαυρίζει οθόνη και εμφανίζεται αυτό το μήνυμα περίπου: Display driver kernel has stopped working and has successfully recovered. Θέλω να ξέρω οτί δεν φταίει κάτι άλλο και όταν αλλάξω την κάρτα γραφικών δε θα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εδώ έχουμε πρόβλημα με τα drivers(οδηγούς) της κάρτας σου . Δοκίμασες να αναβαθμίσεις τα drivers . Αν το έκανες τότε για κάποιο λόγο σταματάνε να δουλεύουν . Δοκίμασε να τα ξαναεγκαταστήσεις . Να σημειωθεί εδώ βέβαια ότι πριν λίγους μήνες ήρθε ένα laptop στα χέρια μου του οποίου η οθόνη όταν έπαιζε ο χρήστης παιχνίδια η οθόνη άρχιζε να βγάζει κάτι μοβ τετράγωνα και εκείνο freezare . Έψαξα κάμποσο και τελικά είδα ότι το AVG σταματούσε τα drivers του διότι τα αναγνώριζε ως "κακόβουλα λογισμικά" Τέλος πάντων δοκίμασε τα παραπάνω και βλέπουμε
jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ενημερώσει τους drivers πρόσφατα :/ Θα προσπαθήσω να τα ξαναεγκαταστήσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για μια τελευταία γνώμη, πιστεύετε ότι η R9 280X είναι η καλύτερη επιλογή για το μέγιστο όριο των 300 ευρώ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να απευθυνθείς εδω για την καρτουλα, ωστε να σε βοηθησουν τα παιδια καλυτερα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
jojokss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να απευθυνθείς εδω για την καρτουλα, ωστε να σε βοηθησουν τα παιδια καλυτερα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Ναι το έχω κάνει ήδη. Εκεί μου πρότειναν την κάρτα, απλά το έθεσα και εδώ αφού πήγε η κουβέντα στην κάρτα, για περισσότερες γνώμες αν δεν είναι κόπος.
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 αν και γω προτείνω τις NVIDEA (για πολλούς λόγους , όχι μόνο για την απόδοση). Μπορείς να μπεις Site: εδώ και αν σου κάνει κάποια να την αγοράσεις. Μπορείς επίσης να μπεις και Site: εδώ και να την συγκρίνεις και με άλλες κάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα