Προς το περιεχόμενο

Αναφορές ότι το iPhone 6 Plus λυγίζει (όχι από συγκίνηση)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν το πίστευα στα μάτια μου όταν το διάβασα… Και μετά η apple θέλει 1000 ευρώ για αυτό το πράγμα... Είναι κυριολεκτικά σαν κάτι ψεύτικο που το παίρνεις από την λαϊκή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγἀλη απόλαυση να διαβάζεις τα διάφορα σχόλια των χρηστών. 

Κάποιοι είναι απίστευτοι ατακαδόροι.

Μου ἐφτιαξε η διἀθεση.

Μπρἀβο σας παιδιἀ. Να είστε καλά.

• Like 1

Η μπροστινή τσέπη σε ένα μέγεθος συσκευής όπως το plus, θεωρείς πως δεν μπορεί να ασκήσει μεγάλες πιέσεις ανάλογα του τι κάνει ο χρήστης?

Εγώ θεωρώ οτί μπορεί αλλά το θέμα είναι ότι δεν το θεώρησε η apple και έτσι έβγαλε στην αγορά ένα ελαττωματικό προϊόν.

Προσωπικά είμαι γενικά κατά των μεγάλων κινητών διότι δεν είναι κινητά (με την έννοια ότι χάνουν τα χαρακτηριστικά της εύκολης φορητότητας)

• Like 1

Τι περιμένατε απο ενα κινητό που κοστίζει 150-200$ για να κατασκευαστεί να έχει σκελετό απο κάποιο μεταλλικό κράμα που χρησιμοποιούν στα αεροσκάφη για να ειναι σκληρό ανθεκτικό και ελαφρύ? :P απλό αλουμίνιο είναι = λυγίζει σαν κονσέρβα... 

υπάρχει και σκληρό πλαστικό που χρησιμοποιείται σε ψαλίδια αυτοκινήτων με αρκετά καλή ακαμψία και αντοχή,θα μπορούσε να κάνει το σασί απο τέτοιο υλικό και εξωτερικά να φτιάξει ένα αλουμινένιο πλαίσιο/καπάκι  και ας ζύγιζε και λίγο παραπάνω.

επίσης αν το πάχος το αυξάναν όχι πολύ,ένα χιλιοστό θα είχει 50% περίπου περισσότερη αντοχή σε κάμψη.

και το ότι κοστίζει 150-200$ δεν μου λέει κάτι όταν πωλείται 800.

Εγω παντως ενα χρονο που εχω το note 3 στην μπροστινη τσεπη δεν εχει λυγισει στο ελαχιστο που θεωρητικα ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο το 6 plus. Δηλαδη που αλλου να το βαλεις το κινητο; σιγα μην κουβαλαω και τσαντακι για να το μεταφερω χαχα

το note 3  έχει μεγαλύτερη οθόνη , αλλά είναι μικρότερο από το 6 plus , όσο πιο μικρό τόσο λιγότερη δύναμη από άποψη μοχλών, από ότι έδειξε και το video άσχετα με το μέγεθος (γιατί δεν το πιάνει από τις άκρες) το note είναι αρκετά πιο ανθεκτικό.

και εγώ note 3 έχω χωρίς θήκη πάντα στην μπροστινή τσέπη και δεν είχα σκεφτεί καν το ενδεχόμενο ότι μπορεί να λυγίζει, το μόνο που με απασχολούσε είναι ότι μπορεί να γρατζουνιστεί από κλειδιά και ψιλά  αλλά 9 μήνες τώρα κανένα σημάδι.

will it crack !!

Όπως είπαν αρκετοί προλαλήσαντες, όταν βγαίνεις και λες το προϊόν σου πρωτοποριακό σε σχέση με τα υπάρχοντα προϊόντα ανταγωνισμού, έστω και μια μοίρα να στραβώσει, αποδεικνύεσαι παπατζής του κερατά.
  • Like 2

Οι πωλήσεις των νέων iPhone έχουν φτάσει σε περισσότερους από 14 εκατομμύρια χρήστες... 2-3 λ@λ@κες στον μικρόκοσμο των forum (στην προκειμένη περίπτωση αφορά το Macrumors) κάθισαν άτσαλα στο Plus και του ....... τα ράμματα. Ένας έξυπνος με σπόνσορα το Time εκμεταλλεύθηκε το θέμα και πλέον το video τους έχει φτάσει τα 3 εκατομμύρια views με τα ανάλογα κέρδη. Η Samsung με χθεσινές εκτιμήσεις των αναλυτών αναμένεται να ανακοινώσει το 4ο σερί οικονομικό της τρίμηνο με απώλειες κερδών ενώ η μετοχής της έκλεισε στην χαμηλότερη τιμή της από το 12... με -15% στην κεφαλαιοποίηση από την αρχή του έτους. Οχι μόνο δεν ασχολήθηκε κανείς αλλά φανταστείτε στην θέση της Samsung να ήταν η Apple .... 100 celebrities Vs 5 εκατομμύρια λογαριασμών του Gmail που έγιναν leak.... είδαμε πιο θέμα πήρε έκταση. Welcome to the internet.

Μόνο αν είσαι ...... υποβάλεις το κινητό σου σε τέτοια test και μόνο αν είσαι ...... κάθεσαι πάνω του με όλο σου το βάρος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια από τις πιο λεπτές συσκευές της αγοράς. Δεν είναι κατασκευαστικό πρόβλημα αλλά απλά μαθηματικά ή μάλλον φυσική. Επειδή αφορά την Apple το θέμα πήρε διαστάσεις με σπόνσορα το Time. Είναι απορίας άξιο που δεν έσπασε η οθόνη στο Video του Time... βέβαια μια άλλη συσκευή από πλαστικό δεν άντεξε αλλά δεν είδα να γίνεται θέμα.

Xperia Z1 Screen and Body bent appears – User’s fault or Hardware issue ?
http://www.gizmobolt.com/2013/11/17/xperia-z1-screen-and-body-bent-appears/

Bent M8
http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/381873-bent-m8.html

My BlackBerry bent up - NOT HAPPY!
http://forums.crackberry.com/blackberry-q10-f272/my-blackberry-bent-up-not-happy-932762/

Warning: Don’t sit on your HTC EVO 4G LTE
http://www.pocketables.com/2012/07/warning-dont-sit-on-your-htc-evo-4g-lte.html

Bent phone Oppo Find 5
http://www.oppoforums.com/threads/bent-phone.7197/

Να συνεχίσω?... όλα τα παραπάνω με μια πρόχειρη αναζήτηση στο πόδι. Και προφανώς υπάρχουν αναφορές για bending σε iPhone 5 και 5S. Τώρα θυμηθήκαμε να το κάνουμε θέμα. Α ρε ξηρασία που έχει πέσει στον τύπο... 

Κανείς δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της SquareTrade (γίνεται αξιολόγηση στον σχεδιασμό των panel, στα υλικά, μέγεθος, βάρος, ευκολία θραύσης , αντοχή στο νερό, τριβή, πρόσφυση και άλλα πολλά) όπου τα καινούρια iPhone αναδείχθηκαν τα πιο ανθεκτικά Smartphone στην κατηγορία τους. 
http://www.squaretrade.com/press/iphone-6-earns-best-score-ever-iphone-6-plus-not-far-behind

• Like 6

Το μετάνιωσα, θα πάρω το Μ8 που δε λυγίζει...

http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/381873-bent-m8.html

2014-05-03

Μήπως είναι το Μ7 αυτό?Γιατί σίγουρα Μ8 δεν είναι...

Επίσης Επειδή έχει τύχει να έχω τα παραπάνω (Μ7,Μ8) αλλά και Huawei P6 δεν ισχύει αυτό που λες.

Καλό θα ήταν να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας αλλά να μην φοράμε παρωπίδες, η να διαστρεβλωνουμε καταστάσεις...εντελώς φιλικά.

Δεν έχω τίποτα με άτομα τροφαντα αλλά για να χωρέσει σε κωλοτσεπη το πλας πρέπει να σαι σαν την καρντασιαν.... Παμε καλά;

Sent from my iPhone using Insomnia

μαλλον δεν εισαι και πολυ της μόδας, δεν εχεις δει κατι τζιν που κυκλοφορούν και εχουν κωλοτσέπη που μπαίνει μεχρι και ταμπλετ μέσα???

Επειδή βλέπω καποιους που κατηγορούν τους "χοντρους" ή αυτούς που φοράνε μικρότερα ρούχα, μαλλον δεν εχετε την παραμικρή ιδέα απο βασικά πράγματα..

Πρώτον, για να στραβώσει μεσα σε τσέπηχρειάζεται πολύ πιεση που δεν μπορείς να την ασκήσεις ορθιος εκτος εαν ακουμπήσεις πχ σε ενα παγκο και λυγίσεις μπροστα το σώμα...ΕΑΝ ομως κάνεις ενα βαθύ καθισμα (πραγμα που δεν γίνεται με στενό τζίν) και ΔΕΝ εισαι "χοντρος" (καθότι λόγω λίπους ΔΕΝ μπορείς να το ζορίσεις, απλα ο μαλακός ιστός θα υποχωρησει) να δειτε ποσο ευκολα λυγίζει...απλα, μπροστινή τσέπη με το κινητό μέσα, στεκεσαι σε ορθια θέση, κανεις ενα βαθύ κάθισμα, μια άκρη στην κοιλιά, η άλλη στον τετρακέφαλο, τσαααααααααακ....εαν νομίζετε οτι το σώμα δεν μπορεί να ασκήσει τόση πίεση, κανετε λαθος...

• Like 1

Μήπως είναι το Μ7 αυτό?Γιατί σίγουρα Μ8 δεν είναι... Επίσης Επειδή έχει τύχει να έχω τα παραπάνω (Μ7,Μ8) αλλά και Huawei P6 δεν ισχύει αυτό που λες. Καλό θα ήταν να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας αλλά να μην φοράμε παρωπίδες, η να διαστρεβλωνουμε καταστάσεις...εντελώς φιλικά.

M7 είναι αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...