hackerW32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μολις εκανα το ιδιο τεστ στο htc one m7 μου. Δεν καταφερα τπτα... οποτε δεν ειναι νορμαλ να παραμορφωνετε ετσι το iphone λογο υλικου.. καλα και αν λυγιζε; εγω νταξυ το δοκιμασα στο tipo γιατι μου το χαρισαν.. κατσε να τεσταρο μια το s5. ωχ παιδια το s5 λυγίζει, τωρα τι κανω; πετάχτηκε η οθονη εξω Μερικοι ηλιθιοι στο εξωτερικο σαν και αυτους που τα σπάνε το πηραν και το λύγισαν με δυναμη και μετα λενε γιατι λυγίζει . Μονο για ηλιθιους ειναι αυτα . μην βλεπεις το βιντεο κυριολεκτικά, παρε αυτο που σου δινει, λυγιζει. οκ αυτος το παρακανε, αλλα οσο νανε μεσα στην τσεπη και υπο συνθήκες πιεσης θα λυγίσει εστο και ελαχιστα. καλο δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού κάναμε την πλάκα μας, να σας πω ότι το περιμένω αρχές Δεκέμβρη από την God Bless America, περίπου 250 ευρώ κάτω από την Ελληνική τιμή! Θα στο φερουν η' θα πας ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υποστιρίζω σίγουρα το μήλο, αλλά το βίντεο που τεστάρει ο άλλος το 6+ και το νοτε δεν νομίζω πως είναι άξια σχολιασμού! (Δεν αποδυκνύει κανένα ελλάτωμα, ούτε ποιότητα κατασκευής) Αλλά αν το iphone λυγίζει μέσα στην τσέπη, τότε σίγουρα υπάρχει θέμα! Τα Samsung S4 και LG G3 πάντως σε τσέπη πάντος δεν λυγίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θα στο φερουν η' θα πας ? Θα το φέρουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση livewire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το φέρουν. Παρήγγειλες το κυρτό ή το ίσο? 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 A! δεν στραβωνουν μονο τα iphone? νομιζα πως το ειχαν αποκλειστικη ιδιοτητα τελικα δεν εχει να κανει με την μαρκα αλλα με την χρηση μαλλον ...Kριμα. Στην τσέπη μόνο τα άιφον. Ο χοντρός μπορεί να είχε το 3gs ή το Galaxy S5 και το Note και μπορεί να μην ήξερε για το νέο feature της Apple.... Θα 'πρεπε να το λέει, αλλά σιγά μην το ξέρανε εκεί στην Apple, ότι θα βγάλει πρόβλημα.... Όλα τα τηλέφωνα λυγίζουν. Άλλο να το λυγίσεις με τα χέρια με δύναμη, άλλο να το πατήσει τρένο, λεωφορείο και άλλο να λυγίζει στην τσέπη.... Άμα είναι να στείλω κιεγώ το μπούμερανγκ Nokia 5210, που είχα λυγίσει μια φορά αφού έβγαλα τη θήκη και το έβαλα κάτω στη γωνία και το πάταγα για κανα 10λεπτο με δύναμη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpermpatis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν το έβαλε στην κωλότσεπη λογικό να σπάσει στο τέλος. Όχι άπλα να λυγίσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://9gag.tv/p/aKlEnx/this-bending-test-will-change-your-mind-on-iphone-6-plus?ref=fbl9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 για αυτο μονο νοκια, πιο πιθανό ειναι να λυγίσει το ποδι σου. και huawei, huawei rulz. επαιζα ρακετες με με την οθονη του u8150 στην παραλια. . με πετρες 1cm x 1cm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Στο βίντεο ο άλλος βάζει όλη του τη δύναμη.. Νταξει λογικά να λυγίσει...Άλλο μπορεί να έκοβε κιόλας...Πολύ δύσκολο μ φαίνεται να λυγίσει σε νορμάλ συνθήκες... Και μη με φάτε. .χρήστης Galaxy S5 είμαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θα δώσει η μητέρα όλων apple δώρο μία πλαστική θήκη μη αγχώνεστε... Κλασσικά πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως ενα χρονο που εχω το note 3 στην μπροστινη τσεπη δεν εχει λυγισει στο ελαχιστο που θεωρητικα ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο το 6 plus. Δηλαδη που αλλου να το βαλεις το κινητο; σιγα μην κουβαλαω και τσαντακι για να το μεταφερω χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Παρήγγειλες το κυρτό ή το ίσο? Το φιδίσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως ενα χρονο που εχω το note 3 στην μπροστινη τσεπη δεν εχει λυγισει στο ελαχιστο που θεωρητικα ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο το 6 plus. Δηλαδη που αλλου να το βαλεις το κινητο; σιγα μην κουβαλαω και τσαντακι για να το μεταφερω χαχα Πες τα! Κινητό έχεις, ούτε λάπτοπ, ούτε φωτογραφική μηχανή για να έχεις τσαντάκι για να το μεταφέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 iPhone 4 -> antenna gate iPhone 5 -> Έφευγε το χρώμα περιμετρικά (στο μαύρο μοντέλο αν θυμάμαι καλά) iPhone 6 Plus -> Λυγίζει iPhone 5s και iPhone 6 είχαν κανένα πρόβλημα ή όχι ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις