Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άρθρο μιλάει για την μπροστινή τσέπη! Ξαναδιάβασε!!!

Κανείς δεν έκατσε πάνω του

Την εχω καλυψει αυτη την περιπτωση με συγκεκριμενο παραδειγμα καλυτερα ξαναδιαβασε ολο το θεμα και μην απαντας αποσπασματικα .

Με ένα απλό ψάξιμο...

http://www.cultofmac.com/297404/get-bent-shocking-history-bent-smartphones/

iPhones, Galaxy S4, Xperia Z1, Blackberry Q10, Htc Evo.

https://www.youtube.com/watch?v=SwdZzvCFhLo

Αυτάαααααααα!

Αυτο το εβαλε ο bildanos αλλα επιμενουν να το αγνοουν  ,δεν τους συμφερει ...

• Like 1
  • Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την εχω καλυψει αυτη την περιπτωση με συγκεκριμενο παραδειγμα καλυτερα ξαναδιαβασε ολο το θεμα και μην απαντας αποσπασματικα .

Αυτο το εβαλε ο bildanos αλλα επιμενουν να το αγνοουν  ,δεν τους συμφερει ...

Δεν το είδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως αν έχετε το κινητό στην τσέπη του παντελονιού συνέχεια, κάντε και κανένα τεστ γονιμότητας. Μάλλον αυτό είναι πιο σοβαρό θέμα....

Για όσους δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά δεν το λες και κακό! :P

Τι σχέση έχει τι κάνουν τα άλλα τηλέφωνα με το θέμα;

Την ίδια σχέση που έχει οτιδήποτε ...κάτσεις πάνω του! :P

• Like 1
Δημοσ.

Καμία, αυτά μπορούν να λυγίζουν με την άνεση τους.

Απλά εδώ γίνεται μια προσπάθεια του στυλ

"Γιατί κύρια με τιμωρείτε μόνο εμένα, αφού και τα άλλα παιδιά κάνουν φασαρία"

• Like 3
Δημοσ.

Η λύση για όλα αυτά είναι να μην βάζουμε τέτοια τηλέφωνα στην τσέπη και όχι δεν λυγίζει μόνο το iPhone αλλά από ότι είδαμε σε photos - videos όλα λυγίζουν.

Δημοσ.

"Γιατί κύρια με τιμωρείτε μόνο εμένα, αφού και τα άλλα παιδιά κάνουν φασαρία"

Γιατί;

Η λύση για όλα αυτά είναι να μην βάζουμε τέτοια τηλέφωνα στην τσέπη και όχι δεν λυγίζει μόνο το iPhone αλλά από ότι είδαμε σε photos - videos όλα λυγίζουν.

Δε ξέρω αν λυγίζουν όλα, αλλά όσο λεπταίνουν και μεγαλώνουν, τόσο πιο πιθανό να λυγίσουν ή να σπάσει η οθόνη τους κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ανεπίτρεπτο να λυγίζει η οποιαδήποτε συσκευή. Ότι και να είναι και ότι μέγεθος και να έχει. Το αν κάνει η όχι για μεγάλα μεγέθη το αλουμίνιο..htc. Όσο όμορφο και αν είναι (ήθελα πολύ να το αγοράσω) αυτό με απέτρεψε. Ίσως το 6 να μην έχει αυτό το soft spot. Θα δείξει.
Δημοσ.

Αφού κάναμε την πλάκα μας, να σας πω ότι το περιμένω αρχές Δεκέμβρη από την God Bless America, περίπου 250 ευρώ κάτω από την Ελληνική τιμή! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί τότε το iPhone δεν γράφει στις οδηγίες:

Χοντρέ με τα συγκαμμένα μπούτια και το iPhone 6 στη μπροστινή τσέπη του τζιν σου που έχει γίνει σαν κολάν από τις μπεργκερούμπες, αυτό το smartphone δεν είναι για εσένα?

ο χοντρος όμως το πηρε το iPhone ,εσυ ?

Δημοσ.

Μερικοι ηλιθιοι στο εξωτερικο σαν και αυτους που τα σπάνε το πηραν και το λύγισαν με δυναμη και μετα λενε γιατι λυγίζει . Μονο για ηλιθιους ειναι αυτα .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...