socoro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδία καλησπέρα έχω ενα galaxy note 1 (n 7000) εργοστασιακο και μου μπηκε ο πειρασμος να το rooταρω. Μαλλον δεν εκανα κατι σωστα και το κινητο δεν booταρει , ανοιγει και μπαινει παλι στο DFU. Τι πρεπει να κανω για να ξαναλειτουργησει ξανα ?? ευχαριστω !
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να μπεις στο recovery menu και καντου restore.
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 το κανω και ξανα με βγαζει παλι στο dfu. το εχω κανει πολλες φορες και παλι τα ιδια..
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν λες dfu σε Android κινητό σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; μήπως εννοείς το recovery;
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αυτο εννοω ! και το θεμα είναι δεν ξερω πως θα το κανω να φυγει απο αυτο το μενου και να ανοιξει ξανα. κατα πασα πιθανοτητα εχω κανει πατατα και τωρα δε ξερω πως να το επαναφερω. μου βγαζει το λογκο του andoid με κοκκινο τριγωνο συνεχεια
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως βγάζει αυτό το τρίγωνο όταν δεν έχεις περάσει custom recovery, και βλέπει μόνο τη stock. Από xda διάβασες οδηγίες για root;
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 διαβασα αλλα δεν πολυ καταλαβα και πολλα μπορω να πω την αληθεια και ειμαι σε απογνωση. περασα στην ρομ και oxi το custom recovery και εκανα ως πολυ αρχαριος apply update from external storage και πατησα το αρχειο zip και μετα ημουν στην φαση που περιγραφω παραπανω το θεμα ειναι τι κανω τωρα ???
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ...Δες πρώτα αν μπαίνεις bootloader (λογικά θα μπαίνεις) κλείνοντας το κινητό και πατώντας volume down + power button (ταυτόχρονα για λίγα δευτερολεπτα). Αν μπεις bootloader θα σου βγάλει τρεις επιλογές (start, restart bootloader Και enter recovery). Δοκίμασε να μπεις από εκεί recovery μπας και (αν και δε νομιζω) και πες μου τι έγινε
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το έκανα αλλά πάλι με βγάζει στο ίδιο μενού (με το logo ανασκελα και το κοκκινο τργωνακι απο πάνω ) και εχει σαν επιλογες : 1. reboot system now 2. apply update from ADB 3.apply update from external storage 4.wipe data/factory reset 5. wipe cache partition 6.apply update from cache. καθε φορά που το κλείνω και το ξανανοίγω με βγάζει εδώ !!
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Σε βγάζει recovery. Τη rom σου την μετέφερες στο κινητό, η από computer έκανες το install? Μετέφερες και καμιά recovery στο κινητό?
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 οχι μόνο τη rom περασα στη sd και ως μαμακας αρχαριος νομιζα οτι μονο αυτο ηταν για να κανω το root αλλα οπως φαινεται την πατησα !
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Άπαξ και μπαίνεις recovery φτιάχνει... Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει...Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται να τα κάνεις όλα από την αρχή αλλά με adb push αυτή τη φορά για να περάσεις ότι αρχεία χρειάζεσαι στο κινητό. Δυστυχώς δεν έχω Samsung για να σου πω ακριβώς πως να το κάνεις. Ξαναδιάβασε το guide στο xda, ΠΟΛΎ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, και κάνε ότι λέει. Μην κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι κάνεις...
socoro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !! εχεις το link για να το κανω ? η να το δωσω πουθενα ? σκεψου βγαζω την μπαταρια για να μην ανοιγει και με πηγαινει στο recovery.
neverme Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Από εκεί που διάβασες όταν ξεκίνησες... Η ήταν απλά το thread της Rom?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα