ektor7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Και πάλι βλέπω κάνεις γαργάρα τις ανάγκες των επαγγελματιών, επίσης ακόμη περιμένω ένα σαφή ορισμό του "απλός χρήστης" Θες να σου βαλω ενα κατεβατο επαγγελματα που δεν χρειαζονται desktop ή laptop,απλα ενα tablet με ενα πληκτρολογιο! Υ.Γ.Δεν εχουμε ολοι οι γιατροι MRI στα ιατρεια μας.Για την ακριβεια,το 99% των γιατρον δεν εχουν προσωπικο mri! Ενα προγραμμα απλα για καρτες ασθενων και ενα προγραμμα για τα τις παραγγελιες,ειναι αρκετο!Και μπορεις να το βρεις και στο android αν ψαχτεις λιγο!
Oxygene Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε όσα παραδείγματα θες, για κάθε ένα από τα παραδείγματα σου θα έχω πάντα ένα ή περισσότερα αντιπαραδείγματα να σου προτείνω. Ναι το ξέρω ότι δεν χρησιμοποιούν όλοι προσωπικούς ή φορητούς φορητούς υπολογιστές αλλά οι επαγγελματίες (και μη) που τα χρησιμοποιούν από ανάγκη δεν θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο γιατί το θέλετε εσείς.
ektor7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε όσα παραδείγματα θες, για κάθε ένα από τα παραδείγματα σου θα έχω πάντα ένα ή περισσότερα αντιπαραδείγματα να σου προτείνω. Ναι το ξέρω ότι δεν χρησιμοποιούν όλοι προσωπικούς ή φορητούς φορητούς υπολογιστές αλλά οι επαγγελματίες (και μη) που τα χρησιμοποιούν από ανάγκη δεν θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο γιατί το θέλετε εσείς. Αδικα ριχνεις την ευθυνη σε μενα ή σ'αυτους που τα βλεπουν οπως εμενα. Εγω δεν επηρεάζω τιποτα και δεν ειναι απο το χερι μου,να κανω κατι,για οτιδηποτε εχει σχεση με την πορεια της τεχνολογιας! Απλα δεν το περνω στο ντουκου ,οταν βλεπω την μια εταιρια πισω απο την αλλη να εγκαταλειπει μια ολοκληρη κατηγορια και να βγαινω να λεω κλαιν μαιν εχουμε αλλες 6,την επομενη παλι κλαιν εχουμε αλλες 5 και την μεθεπομενη ξανα κλαιν εχουν αλλες 4 και παει λεγοντας!
Oxygene Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά όταν υπερασπίζεις τις πρακτικές αυτών των εταιρειών, άθελα σου ή μη, περνάς στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ότι καλά κάνουν εταιρείες όπως η Samsung που αποσύρονται από τις αγορές προσωπικών/φορητών υπολογιστών. Όπου εσύ = όλοι όσοι ασπάζονται παρόμοιες απόψεις με σένα. Έγραψες πιο πάνω "μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας" αλλά εγώ σου λέω ότι μαζί με τα δικά σας μάτια βγάζετε τα μάτια και όλων των υπολοίπων.
ektor7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά όταν υπερασπίζεις τις πρακτικές αυτών των εταιρειών, άθελα σου ή μη, περνάς στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ότι καλά κάνουν εταιρείες όπως η Samsung που αποσύρονται από τις αγορές προσωπικών/φορητών υπολογιστών. Όπου εσύ = όλοι όσοι ασπάζονται παρόμοιες απόψεις με σένα. Έγραψες πιο πάνω "μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας" αλλά εγώ σου λέω ότι μαζί με τα δικά σας μάτια βγάζετε τα μάτια και όλων των υπολοίπων. Εχει σημασια τι λεω σε ενα φορουμ και τι αντιλαβανεται ο καθενας απ'αυτα που λεω, ή αν εγω στηριζω ή οχι με πραξεις μια πλατφορμα,ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ χρηστης? Δλδ αν εβγαινα και ελεγα τα pc και λαπτοπ ειναι αθανατα και στα τσακιδια η samsung,sony,toshiba κ.λ.π. και απο κατω να γραφει "Sent from ipad/tab pro using insomnia app" θα ημουν πιο ωφελημος για την desktop πλατφορμα?
mad_apo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Once you go MAC, you never go back! Ελα τωρα σιγα. Εγω και imac και macbook pro εχω αλλα σαν την λειτουργικοτητα του desktop PC μου δεν εχω. Αρκει να ξερεις (γενικα μιλαω δεν απευθυνομαι συγκεκριμενα το ξεκαθαριζω) να το χρησιμοποιεις. Original λειτουργικα ειναι μονο τα windows και mac (και οχι iOS , WP 8.1 or Android) αλλα μην τρελαθουμε με την φραση "Once you go MAC, you never go back!" γιατι δεν μπορει να ειναι τυχαιο που οσους ξερω και εχουν mac, χρησιμοποιουν το bootcamp για να εχουν και τα windows. Οι περισσοτεροι που εχουν mac (imac or macbook pro or air) το κανουν καθαρα για το design και την ποιοτητα κατασκευης ΑΛΛΑ μην λεμε οτι το δωρεαν (πλεον λειτουργικο τους) ειναι τιποτα καινοτομο. Απλα οταν εχεις 7 κομμα κατι % κατι πρεπει να κανεις για να το αυξησεις. Το μονο που παραδεχομαι στα mac ειναι που μπορεις να κανεις εγκατασταση το mac OSX πχ mavericks σε οσους mac θελεις με το ιδιο account. Ασε που και με hackintosh μπορω να τα τοποθετησω ακομη και στον desktop pc (τωρα ποια ειναι πανευκολο να γινει). Απλα για μενα ειναι το OSX ενα λειτουργικο που η εξελιξη του ειναι πολυ σταθερη και πολυ αργη παραλληλα, αρα δεν νομιζω να εδινα σε μονη βαση εστω 17 ευρω. Καλυτερα η διαφοροποιηση πχ windows 8.1 ως κατι ποιο φρεσκο (και στην τελικη δεν υποχρεωνουν κανεναν να αγορασει λειτουργικο με το ζορι, ποσο εναν mac. ) (Sorry για την σφαιρικη εικονα guys ΑΛΛΑ και παλι απορω πως κοσμος διαλεγει υποτιθεμενο OS "ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΩΝ" και εχουν και τρελες πωλησεις 'πχ iOS or Android" και οχι windows ή mac)
Oxygene Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει σημασια τι λεω σε ενα φορουμ και τι αντιλαβανεται ο καθενας απ'αυτα που λεω, ή αν εγω στηριζω ή οχι με πραξεις μια πλατφορμα,ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ χρηστης? Δλδ αν εβγαινα και ελεγα τα pc και λαπτοπ ειναι αθανατα και στα τσακιδια η samsung,sony,toshiba κ.λ.π. και απο κατω να γραφει "Sent from ipad/tab pro using insomnia app" θα ημουν πιο ωφελημος για την desktop πλατφορμα? Το θέμα είναι να λες κάτι γιατί το πιστεύεις, όχι χατηρικά
ZABIELLA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά cool. σιγά μην καταργηθούν τα laptop λόγο tablet. A)Μην ξεχνάτε οτι εκτος απο τους οικιακούς πελάτες υπαρχουν και οι εταιρικοί.Δεν μπορεί ενα λαπτοπ να αντικατασταθει από ενα ταβλετ , και λογο διαφορετικής οικογένειας επεξεργαστή , λειτουργικού κτλ που έχει αντίκτυπο σε εφαρμογές, αλλα και οτι δεν βολεύει να βάζεις το ταμπλετ στο docking station και να δουλεύεις σε μια οθονη 10.1 ολο δαχτυλιες. Β) οι "μεσαίες" και "ακριβές" σειρές laptop των Dell & HP (παλαιότερα και IBM-LENOVO) ,δεν συγκρίνονται με κανένα ταμπλετ σε επιδόσεις και παραγωγικοτητα . Μάλιστα πλησιάζουν και σε επιδόσεις workstation & server 3τιας!!! θα εχουμε ποιοτικά laptop για αρκετό καιρο, για τις τιμές τους όμως δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα