Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έφτιαχνε λαπιτόπια η Σάμσουνγκ???

εφτιαχνε και ειχαν καλο vfm αλλα απο την στιγμη που δεν υπηρχε μεγαλο feedback δεν το ρισκαρεις να παρεις για δουλεια κατι που δεν ξερεις.οποτε και βαλτωσε η προσπαθεια

μου φαίνεται από τα καλά θα μείνουν Lenovo, Asus, apple και από τα χάλια turbo x, hp

dell αψογα

Asus παρα πολυ καλα

lenovo ολως παραδοξως υπεραριστα χωρις κανενα προβλημα με απιστευτο vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται με τις εταιρειες και σταματανε τα λαπτοπ, αλλα εγω παιδια με το Surface pro 3 ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ειτε σαν λαπτοπ ειτε σαν ταμπλετ. Και οτι μπορεις να βαλεις και το duOS και να εχεις και android ειναι αριστη λυση (αν θες κατι που δεν το βρισκεις στο windows store).

Παντως επειδη εχω και το Asus Vivobook S400ca touchscreen (8 gb ram, 240 ssd και το οποιο παιρνει πανευκολα και mac :) ) μπορω να πω ΑΠΛΑ οτι πεταει το μηχανημα.

Δημοσ.

ελπιζω το "only one will survive" να μην υπονοει τα turbo-x.Δε λεω κακη ποιοτητα δεν ειναι αλλα σαμπως και οι κεφτεδες αλογου του ικεα νοστιμοι δεν ηταν;χαχαχαχα

Sent from my iPhone using Insomnia

όχι δεν ήταν νόστιμοι!

Δε γίνεται μια εταιρεία να είναι παντού γιατί στο τέλος δεν κάνει τίποτα καλά. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος η samsung να βγάζει και laptops

• Like 1
Δημοσ.

Once you go MAC, you never go back!

Αυτό. Μετά το MBP δεν μου κάνει καρδιά ούτε καν να ανάψω τα Dell, Toshiba, HP και TurboX που έχω... Βέβαια όλα μαζί δεν κοστίζουν όσο το πρώτο, άρα υπάρχει κάποιο τίμημα.

Δημοσ.

Once you go MAC, you never go back!

εχω ακουσει οτι οι περισσοτεροι μενουν ικανοποιημοι αλλα δεν υπαρχει λογος να παρω, να δωσω διπλασια τριπλασια λεφτα για κατι που μου ειναι αχρηστο?

Επισης προτιμω να παιρνω με τα ιδια λεφτα καθε χρονο για 3 χρονια νεο λαπτοπ με σχεδον οτι ποιο καινουργιο υπαρχει απο το να κραταω το ιδιο.Αλλη χαρη το καινουργιο

Δημοσ.

Έσπευσαν βλέπω μερικοί να βγάλουν νεκρά τα notebooks... Όταν θα μπορεί κάποιος να κάνει σοβαρή δουλειά/entertainment/gaming σε tablets/smartphones τα ξαναλέμε...

• Like 1
Δημοσ.

Έσπευσαν βλέπω μερικοί να βγάλουν νεκρά τα notebooks... Όταν θα μπορεί κάποιος να κάνει σοβαρή δουλειά/entertainment/gaming σε tablets/smartphones τα ξαναλέμε...

την δουλεια που βγαζω στο pc και στο laptop (εννοειται οτι pc καλυτερη και γρηγοροτερη δουλεια) δεν βγαινει με κανενα tablet η smartphone ουτε στο ελαχιστο.

Αλλα κανεις δεν ειπε οτι θα εξαφανιστουν

Δημοσ.
Αλλα κανεις δεν ειπε οτι θα εξαφανιστουν

Απλα για να καταλαβουν μερικοι,οτι τα tablet δεν ηρθαν να αντικαταστησουν ΜΟΝΟ τα netbook,αλλα και τα notebooks,κανοντας σοβαρη ζημια στην desktop πλατφορμα και στο developing της(και το pc gaming,δε θα αποτελεσει εξερεση,δυστυχως)!Γιατι οταν ηρθαν τα λαπτοπ και μετα τα netbook,η πλατφορμα ηταν η ιδια,τωρα με τα smartphones και τα tablets,παμε σε mobile πλατφορμα και απο desktop προγραμματα παμε σε mobile apps!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...