ntasis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρά Έχω το lg g3 το οποίο έχει ωραία οθόνη ....και επειδή είδα αυτό το gadget της google (Cardboard google) θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή η όποια να μπορεί να παίξει ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους (αρχείο srt χωριστά)...επίσης πιστεύω θα ήταν Καλύτερα να αγόραζα κάτι σε πλαστικό (http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Cardboard+Virtual+Reality+3D+Glasses&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=SBCLK&acimp=0&sqp=Cardboard+Virtual+Reality+3D+Glasses&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.XCardboard+Virtual+Reality+3D+Glasses) Ευχαριστίες εκ των προτέρων...τα φώτα σας παρακαλώ
papazaf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εχω παρεγγειλει και εγω ενα χαρτινο, για να δουμε....
ntasis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι τότε εχει καποις αλλος....για να παραγγείλω και εγώ θέλω
bilythekid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέχρι τότε εχει καποις αλλος....για να παραγγείλω και εγώ θέλω κι εγω θεα ηθελα ένα.
Str Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μου ήρθε ένας κινέζος, ίδιο σχεδόν με το cardboard, μόνο το NFC έλλειπε... δε μου άρεσε... οι φακοί είχαν ΠΟΛΥ μικρή γωνία θέασης σα να λέμε κάθεσαι μπροστά σε μια 15άρα οθόνη λάπτοπ και βλέπεις καθαρά μόνο στο κέντρο κατά 1/3 περίπου 1/3 δεξιά και 1/3 αριστερά είναι θαμπό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα