games Fan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα!Εδώ και μια βδομάδα έχω βάλει ένα πακέτο του Οτε για το ίντερνετ 24 mbps,πρόσφατα παρατήρησα ότι καθώς παίζω παιχνίδια ,όπως το LoL,εχω χαμηλο ping. Όταν ομως παίζω και ταυτόχρονα ο αδελφός μου που παίρνει ιντερνετ απο wifi στο laptop του,μπαίνει youtube,μέχρι να φορτώσει το βίντεο το ping στο LoL στον υπολογιστή μου φτάνει στα ύψη,και μολις τελειώσει η φόρτιση του βίντεου στο youtube,πέφτει παλι το ping στα συνηθισμένα επίπεδα(60-70 ping περίπου) ,τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα ? το μόντεμ μου είναι zte .
Beerloah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα!Εδώ και μια βδομάδα έχω βάλει ένα πακέτο του Οτε για το ίντερνετ 24 mbps,πρόσφατα παρατήρησα ότι καθώς παίζω παιχνίδια ,όπως το LoL,εχω χαμηλο ping. Όταν ομως παίζω και ταυτόχρονα ο αδελφός μου που παίρνει ιντερνετ απο wifi στο laptop του,μπαίνει youtube,μέχρι να φορτώσει το βίντεο το ping στο LoL στον υπολογιστή μου φτάνει στα ύψη,και μολις τελειώσει η φόρτιση του βίντεου στο youtube,πέφτει παλι το ping στα συνηθισμένα επίπεδα(60-70 ping περίπου) ,τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα ? το μόντεμ μου είναι zte . Το Youtube δεσμεύει όλη την ταχύτητα για να φορτώσει το βίντεο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις μέσο του ρούτερ (δε ξέρω αν είναι εφικτό) να παίρνει λιγότερη ταχύτητα ο φορητός του αδερφού σου... ή να μην μπαίνει youtube όταν παίζεις γιατί δεσμεύει πολύ ταχύτητα.
arc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το router υποστηρίζει όρια bandwidth για το wifi, ενεργοποίησε κάποιο όριο στο μισό της μέγιστης ταχύτητας που πιάνετε. Εναλλακτικά βάλε στον υπολογιστή του αδερφού σου, το πρόγραμμα netlimiter, ορίζοντας αναλογα όρια.
games Fan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Oρια bandwidth για το wifi,δεν γινεται μεσω Qos? -Beerloah ευχαριστω για την βοηθεια σου
peeperman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα!Εδώ και μια βδομάδα έχω βάλει ένα πακέτο του Οτε για το ίντερνετ 24 mbps,πρόσφατα παρατήρησα ότι καθώς παίζω παιχνίδια ,όπως το LoL,εχω χαμηλο ping. Όταν ομως παίζω και ταυτόχρονα ο αδελφός μου που παίρνει ιντερνετ απο wifi στο laptop του,μπαίνει youtube,μέχρι να φορτώσει το βίντεο το ping στο LoL στον υπολογιστή μου φτάνει στα ύψη,και μολις τελειώσει η φόρτιση του βίντεου στο youtube,πέφτει παλι το ping στα συνηθισμένα επίπεδα(60-70 ping περίπου) ,τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα ? το μόντεμ μου είναι zte . 1. παίρνεις ρούτερ που υποστηρίζει network shapping ή έχει δυνατότητα να περιορίζει το wifi 2. Βάζεις netlimiter στο pc του αδελφού σου (3. στα πλαίσια αστείου, Του λες να μην ξανατολμήσει να το κάνει την ώρα που παίζεις LOL γιατί θα φάει σφαλιάρες χαχαχα )
games Fan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχα οκ ευχαριστω πολυ Peeperman! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα