Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε να γίνει και καλά leak με αδυναμίες τις συσκευής ώστε να δημιουργηθεί κάποιος τρόπος φλασαρισματος μόνο έτσι θα σωθεί

• Like 3
Δημοσ.

Το xbox είναι halo machine. Δεν έχει κάνα άλλο game που να σε κάνει να το διαλέξεις από το PS4. Άσε που το PS4 τρέχει τα παιχνίδια σε μεγαλύτερες ανάλυσης από το xbox.

Btw οι μισές και παραπάνω εφαρμογές του xbox δε λειτουργούν στην Ελλάδα γιατί σχεδιάστηκαν για τον Αμερικάνο καταναλωτή.

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη το Ps4 είναι μονόδρομος σε θέμα console gaming. Και απλά όποιος θέλει και κάτι εναλλακτικό πάει για WII u.

πως δεν εχει αλλα Games? dead rising, forza, ryse, sunset overdrive, titanfall, killer instinct μερικα απο αυτα. Θες και αλλα? Έρχεται halo (ναι ναι halo machine),  quantum break, crackdown, gears of war, rise of the tomb raider. Γούστα είναι αυτά...αλλά ανέφερα Games για όλα τα γούστα :)

Ποσα Games τρέχουνε σε μεγαλύτερες αναλύσεις? είναι πάνω από 5? Και ολα ήταν τα πρώτα games Που κυκλοφορήσανε...τυχαίο? 

Έστω οι μισες εφαρμογές που δουλεύουν στο Ελλάντα είναι οι διπλές διαθέσιμες απο αυτές που έχει το ps4. sad but true! Επίσης αν γυρισεις το region σε usa δουλέουν σχεδόν όλες εκτός από συνδρομητικες του τύπου netflix κτλ.

Στην Ευρώπη είναι μονόδρομος το ps4 λοιπόν. Στον υπόλοιπο κόσμο είναι? Τι το κάνει μονόδρομο στην Ευρώπη και όχι στην Αμερική για παράδειγμα? Τα games που ανέφερα στην αρχη δεν είναι καν άξια για να δεις το X1 σαν εναλλακτική? Δηλαδή πες μου ΕΝΑ fighting game που έχεις στο ps4...πες μου και ενα driving game? ΩΧ δεν υπάρχουν ακόμα. Μονόδρομος σου λένε μετα

Καλα, με μονο £20 εκπτωση νομιζουν οτι αυτο το καρο θα γινει ανταγωνιστικο???  Ξυπνα microsoft, σου εχουν παρει τα σωβρακα...

μην ξεχνάς το ea access που με 4€/μήνα 30/χρόνο έχεις δωρεαν Games της ΕΑ (fifa, battlefield 4, need for speed rivals Και η λίστα αυξάνεται). Αυτό και αν είναι value for money.

δεν κλεινει χρονο το πσ4; λογικα μια μειωση τιμης θα γινει τα χριστουγενα.

πιθανό αλλά μάλλον δύσκολο. Η ms έχει περιθώρια εκπτώσεων λόγο ddr3 ram. Από την άλλη η sony με gddr5 δύσκολα θα ρίξει τιμές τόσο νωρίς λόγο κόστους κατασκευής. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου και τα 2 οπότε και θα έλεγα με βάση τα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και την online εμπειρία το PS4 δεν αξίζει...ακόμα τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Το xbox είναι halo machine. Δεν έχει κάνα άλλο game που να σε κάνει να το διαλέξεις από το PS4. Άσε που το PS4 τρέχει τα παιχνίδια σε μεγαλύτερες ανάλυσης από το xbox.

Btw οι μισές και παραπάνω εφαρμογές του xbox δε λειτουργούν στην Ελλάδα γιατί σχεδιάστηκαν για τον Αμερικάνο καταναλωτή.

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη το Ps4 είναι μονόδρομος σε θέμα console gaming. Και απλά όποιος θέλει και κάτι εναλλακτικό πάει για WII u.

Quantum Break, Forza, Dead Rising, Ryse, etc. Το halo πλεον ειναι χαμηλα στη λιστα.

Κανα 2 εφαρμογες δεν λειτουργουν, οπως Netflix. Για την αλλαγη με την τηλεοραση και ταυτοχρονο gaming, ερχεται Ευρωπη ο ανταπτορας, αρα το επιχειρημα δεν ισχυει περι σχεδιασμου-Αμερικης. Τις εχω και τις 2 κονσολες, μονο το Xbox ανοιγω καθημερινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...