Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

κατοχος ενος lenovo p770 εδω και 1,5 χρονο σκεφτομαι την αλλαγη του διοτι εχει σοβαρο θεμα μνημης (4gb rom, σπασμενη στα 2.. οποτε το internal storage εχει πεσει στα 100mb και δεν ελευθερωνεται με τιποτα).

ψαχνω ενα κινητακι στα παραπανω brands.. λογικα γυρω στα 200-250, απο κανα minideal, etotalk, merimobiles.. το λενοβο απο merimobiles το ειχα παρει.

για πειτε καμμια προταση.

απο specs με ενδιαφερουν τα παρακατω:

• 2gb ram (at least)
  • 5,5" οθονη
  • quadcore
  • fm radio
  • 8GB rom (χωρις partition παρακαλω!!!)
  • sd card
  • να παιζει κανα σοβαρο gps (γιατι στο λενοβο ειχα μονο  το sygic)
  • dual SIM

ειχα βρει το huawei honor 3x pro.. ποια η γνωμη σας;

Δημοσ.

ευτουνο γραφει 1/2GB ram... τι εννοει το ποιητη;;; επισης δεν πιστευω να εχει κανα παρτισιον και να τρεχουμε παλι..

Δημοσ.

ευτουνο γραφει 1/2GB ram... τι εννοει το ποιητη;;; επισης δεν πιστευω να εχει κανα παρτισιον και να τρεχουμε παλι..

2gb ram εχει αυτο που στελνουν τα γνωστα κινεζικα μαγαζια.

Δεν εχει partision.

Δημοσ.

Εχουν δικιο τα παιδια, με τα specs που θες "φωτογραφιζεις" το Xiaomi Note. Το 3Χ pro εχει μονο πλεονεκτημα την FullHD οθονη και σοβαρο μειονεκτημα τα επιπλεον 100$ στην τιμη. Κατα τα αλλα, ειναι ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ορίστε ορισμένες επιλογές, από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές:

1) Lenovo K900 2.0GHz Dual Core Android4.2 5.5 Inch FHD IPS Smartphone - 227€ τελική. Την εταιρεία την ξέρεις, το κινητό το έχω πάρει στην γυναίκα μου και έχει μείνει πολύ ικανοποιημένη (0 μουρμούρα!!!)

2) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD - 221€ τελική. Το κινητό έχει διπλή sim, Corning Gorilla Glass 3, και θεωρείται το καλύτερο μοντέλο της Lenovo μέχρι να κυκλοφορήσει το Κ920

3) XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G - 182€ τελική. Η Xiaomi, της οποίας έχω και εγώ κινητό, το Mi3 64GB, είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, έχει υποστήριξη από μία τεράστια κοινότητα, και ελληνική και σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.

Δημοσ.

αυτο με την κοινοτητα ειναι κατι σημαντικο που ειχα ξεχασει να αναφερω.

οταν πηρα το λενοβο ειχα σοβαρα θεματα (δεν επαιζε το play store) και πεταγε συνεχως errors απο το google services framework. δυστυχως ειχα μια κακιστη εμπειρια support απο το κινεζομαγαζο που ψωνισα οπου απλα μου ειπαν να ακολουθησω οδηγιες της ρωσικης κοινοτητας της λενοβο για να φλασαρω τη ΡΟΜ (κατι το οποιο ειχα βρει και εγω αλλα ηθελα να αποφυγω), θα ηθελα τη σιγουρια οτι για το νεο κινητο θα εχω μια σοβαρη κοινοτητα υποστηριξης σε περιπτωση που αντιμετωπισω θεματα (καλοι και οι ρωσοι αλλα δουλεψε πολυ google translate)..

επισης σε κινεζο-κινητα, πχ kubot, εχω ακουσει θεματακια για το συγχρονισμο του gps με δορυφορους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...