Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να μου πείτε προτάσεις για επεξεργαστή,μνήνη και κάρτα γραφικών. Το pc θα χρησιμοποιεί κυρίως για εφαρμογές τύπου Photoshop,Illustrator,Dreamweaver(γενικά εφαρμογές για web development) και για παιχνίδια κυρίως pro evolution soccer, fifa και τα nba.

Το σύστημα που έχω τώρα είναι:

Cpu: Intel Dual Core E8200

Mobo: Asus Striker Extreme

Ram: Kingston HyperX 4x2GB 800mhz

GPU: Asus Radeon HD 4850

PSU: Corsair 620Watt

Οθόνη: LG M2352

Θα ήθελα κάτι σαφώς πιο δυνατό από το παλιό και για να κρατήσει κάποια χρονάκια καθώς το υπάρχον με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Όταν το είχα φτιάξει ήταν τούμπανο.

Υ.Γ: Το τροφοδοτικό αν αντέχει σε watt λέω να το κρατήσω

Δημοσ.

Αν είναι να έχω καλύτερη απόδοση με πιο λίγα χρήματα... δεν θα έλεγα όχι. Απλά με το overclocking φοβάμαι ότι το hardware σε βάθος χρόνο έχει μεγαλύτερη φθορά. Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 500-600 max με μνήμες και έναν ssd. Είναι λίγα για την χρήση που το θέλω? 

Δημοσ.

Αν είναι να έχω καλύτερη απόδοση με πιο λίγα χρήματα... δεν θα έλεγα όχι. Απλά με το overclocking φοβάμαι ότι το hardware σε βάθος χρόνο έχει μεγαλύτερη φθορά. Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 500-600 max με μνήμες και έναν ssd. Είναι λίγα για την χρήση που το θέλω? 

νομιζω ειναι καλα 500-600

λινκαρε ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου να σου πω αν ειναι οκ.

το κουτι θα το κρατησεις?

Δημοσ.

νομιζω ειναι καλα 500-600

λινκαρε ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου να σου πω αν ειναι οκ.

το κουτι θα το κρατησεις?

Το τροφοδοτικό είναι αυτό http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139002

και το κουτί μου θα το κρατήσω. Έχω αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/thermaltake-va8000bws-armor-black-p-PER.700280

Δημοσ.

Αν είναι να έχω καλύτερη απόδοση με πιο λίγα χρήματα... δεν θα έλεγα όχι. Απλά με το overclocking φοβάμαι ότι το hardware σε βάθος χρόνο έχει μεγαλύτερη φθορά. 

Μη το φοβάσαι το oc.Με κάποια προσοχή δε παθαίνει τίποτα.

Δημοσ.

Δες και άλλα παρόμοια topics στην ενότητα,για αυτό υπάρχουν φιλαράκο.

Ο καθένας ψάχνει για κάτι διαφορετικό. Εγώ έχω ήδη ένα pc που ίσως κάποια πράγματα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο καινούριο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σε άλλα topic χαρακτηριστικά από το δικό μου pc και με τα δικά μου θέλω. Σαφώς και έχω διαβάζει παρόμοια topic, αλλά άνοιξα αυτό εδώ για να ασχοληθεί κάποιος και με την δικιά μου σύνθεση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του χρειάζεται τόσο δυνατή κάρτα... καλύτερα να χωρέσεις έναν ssd και να πας για τον 8320.

TS hdd έχεις από τον παλιό? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...