Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις αν αυτη η μητρικη έχει UEFI BIOS ;

Δεν ειναι καλη μητρικη αυτη !

Με το ιδιο chip (με ενσωματωμένα γραφικά RADEON HD 3000 = 760G chipset) καλή μητρική είναι η

Gigabyte-78LMT-USB3

http://www.skroutz.gr/s/2355737/Gigabyte-78LMT-USB3.html

η οποία πλέον έρχεται στο REV 5.0  σε μαύρο pcb .

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4602#ov

Εχει καλά κυκλώματα τροφοδοσίας και μπορεί να σηκώσει οτιδήποτε στο AM3+ από την σειρά FX 63XX και FX83XX

Δεν φορά όμως uefi ....

Δημοσ.

το καλο ομως με την msi είναι ότι έχει sata 6gbs controller ενώ όλες οι υπόλοιπες που ειδα έχουνε 3 gbs controllers.

Eίμαι σε δίλημμα...

Δημοσ.

γιατί θα βάλεις SSD's σε raid0 και θες τις ταχύτητες;

οι σημερινοί ssd's ελαφρώς ξεπερνάνε τις μέγιστες ταχύτητες του sata 2.

αν θες σοβαρή sata 3 μητρική πάς σε 9άρι chipset ξαναλέω.

Δημοσ.

το καλο ομως με την msi είναι ότι έχει sata 6gbs controller ενώ όλες οι υπόλοιπες που ειδα έχουνε 3 gbs controllers.

Eίμαι σε δίλημμα...

H msi  φοράει SB 710 southbridge οπότε ΔΕΝ υποστηρίζει SATA III αλλά SATA II όπως και οι άλλες με 760G/SB710 Chipset.

edit :  Τώρα είδα πως έχει και 2X SATA III !   Κάποιον controller της marvel θα φοράει επάνω, ξεχωριστό !

Τι επεξεργαστή θα βάλεις επάνω ?

Η μητρική θες να είναι MICRO ATX ?

Θες ενσωματωμένα γραφικά ή δεν σε νοιάζει >?

Δημοσ.

μαλλον θα βαλω τον fx 6300 που εχει 95 TDP. Ο fx 6350 που εχει παραπανω TDP θα εχει προβλημα σε αυτην τη μητρικη ;

απο τη μια θέλω micro ATX για να πάρω και εναν micro case tower αλλα τωρα βλεπω ότι οι ΑΤΧ ειναι αρκετα καλύτερες ...οπότε και εδώ είμαι σε δίλημμα...

Δημοσ.

μαλλον θα βαλω τον fx 6300 που εχει 95 TDP. Ο fx 6350 που εχει παραπανω TDP θα εχει προβλημα σε αυτην τη μητρικη ;

απο τη μια θέλω micro ATX για να πάρω και εναν micro case tower αλλα τωρα βλεπω ότι οι ΑΤΧ ειναι αρκετα καλύτερες ...οπότε και εδώ είμαι σε δίλημμα...

Και οι δυο λένε πως τον υποστηρίζουν.  Και αυτόν και τον 6350.

Αλλά δεν την εμπιστεύομαι την MSI  στα vrm των μητρικών της .

Υπήρχαν κάτι διαμάντια MATX μητρικες AM3+ με 880G  ΚΑΙ 890GX chip παλαιότερα , αλλά τις σταμάτησαν ....

Μια ASUS M5A88-M EVO ας πούμε θα ήταν καλή περίπτωση. Αλλά πλέον δεν την βρίσκεις ...

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το chipset για την απόδοση των fx ....

Το 760G υποστηρίζχει Hypertransport 3.0 οπότε δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανείς για χαμηλή απόδοση.

Απλά οι μητρικες που το φοράνε είναι χαμηλής κατηγορίας (φτηνές) οπότε και δεν σου δίνουν μεγάλο περιθώριο ή επιλογές για overclock κ.λ.π.

Αν δεν έχεις περιορισμό μεγέθους, πήγαινε σε

GIGABYTE 990XA-UD3 ή GIGABYTE 970A- UD3P

Πάντως αν επιμείνεις σε MATX  η μοναδική μητρική που θα τρέχει απροβλημάτιστα στο σύστημά σου  με FX 63XX ή ακόμα και με FX 83XX

είναι η Gigabyte-78LMT-USB3

και αυτό γιατί έχει :

-Solid high temp caps.
-Heatsinks on VRM mosfets.
-lowRDS-on mosfets.
-Digital VRM control.
-8pin CPU power.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...