Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

€1000

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι:

Δε νομίζω πως θα ασχοληθώ με το mining, η χρήση του υπολογιστή θα είναι γενική και με λίγο gaming (δεν με ενδιαφέρει να παίζω το Crysis στα Ultra-High με 16x Anti-aliasing απλά να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

AutoCad

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Οθόνη δεν υπάρχει- θέλω μια 23' - 24' όχι μεγαλυτερη γιατί εχω πρόβλημα με τον χώρο

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, από διάφορα μαγαζιά λόγω τιμής και ποικιλίας.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα το κάνω εγώ (εκτός αν είναι όλα απο το ίδιο κατάστημα και το κάνουν αυτοί)

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού.

οχι - (κάποια στιγμή μετα απο 2-3 χρόνια απλά θα βάλω μια άλλη κάρτα γραφικών)

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού.

.Δεν θα γίνει OC

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δεν υπάρχει

Να αναφέρω οτι με ενδιαφέρει να έχει επεξεργαστή Intel i7 4790k και ας έχω πχ R90-280

παρά i5 και GTX 970

και μια ψυκτρούλα για να αλλάξω την μανισια

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ξεκλειδωμενο επεξεργαστη ενω δεν θες o.c.

Gaming pc και θες i7 αντι για i5 και μια καλη καρτα γραφικων....οκ οπως θες.Δικο'σου ο γαιδαρος δικια'σου και η τροφη

Δημοσ.

Ε αφού ζήτησε i7, δε μου πήγαινε καρδιά να κόψω από GPU ή Monitor.. αν δεν ήθελε άμεσα cooler θα μπορούσε να πάρει από εκεί τα 25 και να πάει σε κάτι πιο αξιόλογο, αλλά ζήτησε και Cooler άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...