coxs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά εδώ και μια μέρα έχω παραγγείλει ένα κινητό από το προαναφερθές site.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου ζητήθηκε ο αρίθμος της VISA.Μήπως ξέρετε τι πρόκειται να γίνει ή έτσι λειτουργεί το συγκεκριμένο site;
oddin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το Minideal καταρχας είναι αξιοπιστο. Το πήρες με paypal? Aν οχι και δεν σου ζητήθηκε να βάλεις κάρτα,προφανός το έκανες παραγγελία χωρίς να το πληρώσεις,και δεν θα σου το στείλουν μεχρι να το πληρώσεις .
chios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οποιαδήποτε αγορά ΜΟΝΟ με PayPal ΟΧΙ με άλλον τρόπο.
maddoctor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 και πως να βαλω τον κωδικο? Ποιο κωδικό!? Όταν παραγγέλνεις, απ' όποιο αντίστοιχο site /μαγαζί, με το που τελειώνεις την παραγγελία και έχοντας διαλέξει ως τρόπο πληρωμής το paypal, σε γυρίζει στο site του Paypal, ώστε να πληρώσεις. Αλλιώς λογικά πρέπει να έρθει email από το μαγαζί ότι παράγγειλες κάτι αλλά δεν το πλήρωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα