imni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστευεις εχει μελλον στην επαχια??Η μονο στις μεγαλες πολεις??
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο,τι και να διαλεξω εκτος απο την πληροφορικη δεν νομιζω να βρω δουλεια...και ποσο μαλλον με καλα λευτα.. Και στην πληροφορική όμως λέγοντας "γεια σας έχω βγάλει IEK web designer" (ή developer) δε θα σκοτώνονται ακριβώς ποιός θα σε πρωτοπάρει. Δε βρίσκω τίποτα κακό στο να επιλέγει κανείς τομέα αποκλειστικά και μόνο με βάση την προοπτική αποκατάστασης, αλλά αν όντως συμβαίνει αυτό θα πρέπει να διαβάζεις γήπεδο και να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί οι καιροί αλλάζουν πολύ πιο συχνά από ότι δίνονται συντάξεις. Βέβαια η PHP ας μην κρυβόμαστε, ολοένα και πεθαίνει.. Τα τελευταία χρόνια έχουμε σειρά-πολυβόλο νέων εκδόσεων (που περιέχουν όχι απλά νέες functions αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις και νέα language features) σε βαθμό που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της PHP. Έχουμε επίσης εξελίξεις με τεράστιες εν δυνάμει επιπτώσεις όπως το HHVM, πράγματα που ποτέ δε συνέβησαν στο παρελθόν. Έχουμε νέο αίμα με ικανότητα και όρεξη στην ομάδα των internals. Δεν ξέρω σε τι βασίζεις το "πεθαίνει", αλλά τουλάχιστον ανακάλυψες το Laravel πριν τη θάψεις τελείως την καημένη. 3
imni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ενωειται πως θα βαλω τα δυνατα μου να μαθω οσο ποιο πολλα μπορω...Δεν ειμαι απο αυτους που πανε σε ιεκ με τα λευτ ατου μπαμπα τους μονο και μονο για να πεασουν καλα με τους φιλους τους και με γκομενες κτλπΕπηδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για φροντηστιρια και ΑΝ περασω εκει που θελω πραγματικα..Οποτε μονο να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερο πανω σε κατι που μου αρεσει και καποια στηγμη θα μου φερει και λευτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα