BloodDonor89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μπερδεύτηκα... ετσι ειναι η συνταξη; Αν ναι μου βγαζει παλι το ιδιο προβλημα... private void button10_Click(object sender, EventArgs e) { { Copy(@folderpath2.SelectedPath, @folderpath3.SelectedPath); } Directory.CreateDirectory(folderpath3.SelectedPath); foreach (var file in Directory.GetFiles(folderpath2.SelectedPath)) File.Copy(file, Path.Combine(folderpath3.SelectedPath, Path.GetFileName(file))); foreach (var directory in Directory.GetDirectories(folderpath2.SelectedPath)) Copy(directory, Path.Combine(folderpath3.SelectedPath, Path.GetFileName(directory))); } Οταν πατησω αυτο... προσθετει αυτον τον κωδικα private void Copy(string p1, string p2) { throw new NotImplementedException(); } Αλλα οταν το τρεχω και παω να το δοκιμασω crasharei με σφλαμα... An unhandled exception of type 'System.NotImplementedException' occurred in Blood.exe
Papakaliati Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μπερδεύτηκα... ετσι ειναι η συνταξη; Αν ναι μου βγαζει παλι το ιδιο προβλημα... private void button10_Click(object sender, EventArgs e) { { Copy(@folderpath2.SelectedPath, @folderpath3.SelectedPath); } Directory.CreateDirectory(folderpath3.SelectedPath); foreach (var file in Directory.GetFiles(folderpath2.SelectedPath)) File.Copy(file, Path.Combine(folderpath3.SelectedPath, Path.GetFileName(file))); foreach (var directory in Directory.GetDirectories(folderpath2.SelectedPath)) Copy(directory, Path.Combine(folderpath3.SelectedPath, Path.GetFileName(directory))); } Οταν πατησω αυτο... προσθετει αυτον τον κωδικα private void Copy(string p1, string p2) { throw new NotImplementedException(); } Αλλα οταν το τρεχω και παω να το δοκιμασω crasharei με σφλαμα... An unhandled exception of type 'System.NotImplementedException' occurred in Blood.exe File.Copy Φροντισε επισης να εχεις using System.IO; statement.
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν δεις στα προηγουμενα ποστ, θελω να αντιγραφεται ο φακελος που επιλεγω κι οχι αυτα που βρισκονται μεσα σ αυτο. Αλλα εχω δοκιμασει βαζοντας και File.Copy αλλα τιποτα. εχω βαλει using System.IO; στην αρχη.
albNik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για τελευταια φορά Γραψε ακριβώς αυτό private void button10_Click(object sender, EventArgs e) { Copy(@folderpath2.SelectedPath,@folderpath3.SelectedPath); } void Copy(string sourceDir, string targetDir) { Directory.CreateDirectory(targetDir); foreach(var file in Directory.GetFiles(sourceDir)) File.Copy(file, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(file))); foreach(var directory in Directory.GetDirectories(sourceDir)) Copy(directory, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(directory))); }
BloodDonor89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Το εγραψα αυτο, αλλα παλι το ιδιο κανει, αντιγραφει δηλαδη οτι βρισκεται μεσα στο φακελο. Δεν πειραζει. Κατι αλλο τωρα, θελω να διαγραψω το History του firefox, το οποιο βρισκεται εδω: C:\Users\Default\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\vjnauslw.default To θεμα που εχω ειναι το εξης σε καθε καινουρια εκατασταση του firefox ο φακελος vjnauslw.default αλλαζει τα πρωτα ψηφια πριν την τελεία. Το πως να παω μεχρι εδω: C:\Users\Default\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ βαζω αυτη την εντολη: string file = (Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) + "\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\"); τι εντολη να δωσω ωστε να μου ανοιξει οποιον φακελο εχει μεσα ανεξαρτητως ονοματος (μονο ενας φακελος δημιουργειται, το εχω τσεκαρει σε 3 υπολογιστες) για να μπορεσω να δωσω μετα αυτη την εντολης; File.Delete("places.sqlite"); Ξερω σας εχω ζαλησει...αλλα εχω ψαξει στο google και δεν εχω βρει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα