jason88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δεν υπαρχει θεμα με τον CPU τραβαει καλα στο high performance [power options] . απλα θα ηθελα να ειναι ταχυτερη η αποκριση σε power save mode που το εχω συνηθως για την μπαταρια. ετσι σκεφτηκα τον απλουστερο τροπο που ειναι η αναβαθμιση της ραμ. αν δω οτι δεν με ικανοποιει ενα 4αρι στικ τοτε ισως παρω εναν 120αρη ssd. Ο δισκος που φοραει ειναι no-name.
xristoforos89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 No name δισκος δεν παιζει να ειναι. Δες με αυτο το προγραμμα ποιον δισκο εχεις. http://www.hdsentinel.com/thanks_for_downloading.php?file=http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_setup.zip Παντως με εναν ssd θα δεις αλλο μηχανημα.
jason88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 το hdsentinel μου βγαζει στο id το HGST. Το googlara μπηκα στο επισημο site και γραφει οτι η εταιρεια ανηκει στην WD.
xristoforos89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Hitachi ειναι, η οποια εξαγοραστηκε απο την WD.
jason88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 μια ακομη ερωτηση παιδια. ποια ειναι η διαφορα CL9 και CL11; στην τεχνικη υποστηριξη της lenovo μου ειπαν οτι οι CL9 ειναι συμβατοτερες με τον φορητο. ισχυει;
jason88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 εστειλα και ενα email στην kingston. μου ειπαν οτι οι τα στικ KTL-TP3CL/8G, KTL-TP3CL/4G ειναι τα μονα που κανουν στο lenovo B50-30
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και καλά υπάρχει μια ελάχιστη διαφορά στο θέμα της ταχύτητας αλλα τοσο μικρή που δεν θα την καταλάβεις , απο εκει και πέρα κανονικά πρέπει να υποστηρίζει και cl11 και οχι μονο να παίρνει kingston μπορείς να βάλεις οτιδήποτε αρκεί να ειναι τα ίδια χαρακτηριστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα