Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nick77 είπε

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση?

Έχω αγοράσει μια dashcam της Xiaomi, την 70mai, αλλά διστάζω να την τοποθετήσω, κυρίως λόγω του ότι φοβάμαι ότι θα αποτελεί το αμάξι στόχο για σπάσιμο τζαμιού και κλοπή της κάμερας...

Είναι βάσιμος λόγος ανησυχίας? Πώς το αντιμετωπίζετε εσείς?

Στη χώρα αυτή όλα οφείλεις να τα περιμένεις.

Τη δική μου, που έχει παρόμοιο διακριτικό design με τη δική σου, την έχω πίσω από τον καθρέπτη, κάτω ακριβώς από αυτές τις μαύρες τελίτσες/σκιάδια. Οπότε κατά κάποιο τρόπο "καμουφλαρίζεται"

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nick77 είπε

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση?

Έχω αγοράσει μια dashcam της Xiaomi, την 70mai, αλλά διστάζω να την τοποθετήσω, κυρίως λόγω του ότι φοβάμαι ότι θα αποτελεί το αμάξι στόχο για σπάσιμο τζαμιού και κλοπή της κάμερας...

Είναι βάσιμος λόγος ανησυχίας? Πώς το αντιμετωπίζετε εσείς?

Σε ποια πόλη μένεις? Αν μιλάς για μεγάλο αστικό κέντρο καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Το καλύτερο σημείο είναι ακριβώς πίσω από τον μεσαίο καθρέπτη να μην είναι τόσο εμφανής. 

Και ένα tip, για να μπορέσεις να την ξανά βγάλεις βάλε μια μεμβράνη από κάποιο παλιό κινητό αν έχεις κρατημένη και κόλλησε την πάνω στο παμπριζ έτσι ώστε αν θελήσεις να την βγάλεις να τραβήξεις την μεμβράνη, ειδάλλως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις κάμερα κατευθείαν πάνω από το παρμπρίζ 

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Σε ποια πόλη μένεις? Αν μιλάς για μεγάλο αστικό κέντρο καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Το καλύτερο σημείο είναι ακριβώς πίσω από τον μεσαίο καθρέπτη να μην είναι τόσο εμφανής. 

Και ένα tip, για να μπορέσεις να την ξανά βγάλεις βάλε μια μεμβράνη από κάποιο παλιό κινητό αν έχεις κρατημένη και κόλλησε την πάνω στο παμπριζ έτσι ώστε αν θελήσεις να την βγάλεις να τραβήξεις την μεμβράνη, ειδάλλως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις κάμερα κατευθείαν πάνω από το παρμπρίζ 

Εύκολο είναι,  υπάρχουν τρόποι ακομα για τις 3M που ειναι πανίσχυρες. Υπάρχουν και στο YouTube βίντεο.

Καλυτερα η κάμερα να μπει κατευθείαν πανω στο παρμπρίζ ώστε να αντέχει τα τραντάγματα απο τις λακκούβες

Δημοσ.

Αθήνα μένω και δεν υπάρχει εσωτερικό πάρκινγκ, οπότε το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στο δρόμο...

Βέβαια όσο φοβάμαι μην γίνει το κακό στην γειτονιά μου, άλλο τόσο και περισσότερο το φοβάμαι για το όταν θα έχω πάει οπουδήποτε και θα το έχω παρκάρει...

Καλή ιδέα αυτό για το εν μέρει καμουφλάρισμα πίσω από τον καθρέφτη, γενικά έχει το καλό η συγκεκριμένη κάμερα ότι δεν είναι υπερβολικά γκουμούτσα...

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να την βάζω και να την βγάζω κάθε φορά σαν την βάση ενός GPS με βεντούζα, αλλά υποθέτω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτές οι κάμερες μάλλον στερεώνονται μια και καλή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nick77 είπε

Αθήνα μένω και δεν υπάρχει εσωτερικό πάρκινγκ, οπότε το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στο δρόμο...

Βέβαια όσο φοβάμαι μην γίνει το κακό στην γειτονιά μου, άλλο τόσο και περισσότερο το φοβάμαι για το όταν θα έχω πάει οπουδήποτε και θα το έχω παρκάρει...

Καλή ιδέα αυτό για το εν μέρει καμουφλάρισμα πίσω από τον καθρέφτη, γενικά έχει το καλό η συγκεκριμένη κάμερα ότι δεν είναι υπερβολικά γκουμούτσα...

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να την βάζω και να την βγάζω κάθε φορά σαν την βάση ενός GPS με βεντούζα, αλλά υποθέτω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτές οι κάμερες μάλλον στερεώνονται μια και καλή.

Επρεπε να κανεις μια ερώτηση πριν αγορασεις.Δες το επομενο μοντελο απο τη δικη μου για παραδειγμα, δηλαδή τη ddpai mini 3. Ειναι αποσπώμενη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και πολύ καιρό λέω να αποφασίσω να πάρω μία dashcam κυρίως για το κακό σενάριο ατυχήματος (φτου φτου).

Ρίχνοντας μια ματιά, βρήκα την Roav A1 της Anker (γνωστή για τα ποιότητά της σε άλλου είδους προϊόντα) που κυκλοφορεί από 45 μέχρι 60+.

Σε ένα review την παρουσίαζαν ώς καλύτερη από την  Xiaomi Yi Car DVR.

Έχει και G sensor ο οποίος καταγράφει 6 δευτερόλεπτα μετά το κούνημα/τράνταγμα.

Την έχει δοκιμάσει κανείς?

Από χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή πώς σας φαίνεται?

Επεξ/σία από Deathmace
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Deathmace είπε

Εδώ και πολύ καιρό λέω να αποφασίσω να πάρω μία dashcam κυρίως για το κακό σενάριο ατυχήματος (φτου φτου).

Ρίχνοντας μια ματιά, βρήκα την Roav A1 της Anker (γνωστή για τα ποιότητά της σε άλλου είδους προϊόντα) που κυκλοφορεί από 45 μέχρι 60+.

Δεν την γνωρίζω, αλλά η 70mai pro είναι από τις top στην αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Deathmace είπε

Πολύ ογκώδης! Ειδικά για parking mode...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...