avaton86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω gamer notebook MSI GE70-2PEi781B κι εχει windows 8.1 μπορω να βαλω windows 7 ??γιατι εχω με πολλα προγραμματα κι παιχνιδια προβλημα συμβατοτητας Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί δεν κάνεις dual boot καλύτερα? Και σκέψου να αλλάξεις τον τίτλο σε κάτι πιο... συγκεκριμένο.
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ενοείται πως μπορείς να βάλεις κανονικά απλα πρέπει να αγοράσεις παλι τα windows 7
KiriosD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα θα ήθελα να σου γράψω μία απάντηση. Ναι, μπορείς.
Euclides Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω gamer notebook MSI GE70-2PEi781B κι εχει windows 8.1 μπορω να βαλω windows 7 ??γιατι εχω με πολλα προγραμματα κι παιχνιδια προβλημα συμβατοτητας Sent from my iPhone using Insomnia Ναι μπορείς. Αλλά επειδή ο δίσκος σου το πιθανότερο είναι να είναι φορμαρισμένος σε GPT, τα Windows 7 μπορεί να σου βγάλουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν στον δίσκο αυτό. Η λύση είναι να δημιουργήσεις ένα Live USB stick με Linux (εγώ προτείνω το Mint 17) και με το πρόγραμμα GParted να πας στο Device pull down menu και να πατήσεις Create Partition Table. Μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα