Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , 

έχω πάρει την παραπάνω κάρτα και έχω το εξής θέμα . Μετά από κάποια ώρα χρήσης και σε παιχνίδια μόνο , εμφανίζονται στην οθόνη διάφορα "σκουπίδια"  τα οποία κάποιες φορές φεύγουν με Minimize και άλλες με restart της εφαρμογής . 

Είναι η overclocked edition (τρέχει στα 1070 , και 6400 αντίστοιχα ) . Το PSU είναι ένα corsair 650 TX και η τροφοδοσία γίνεται μέσω των 8pins και όχι μέσω Molex . 

Επειδή κάπου πήρε το μάτι για διάφορα τέτοια θεματάκια της κάρτας αυτού του τύπου και  πριν πάω στην λύση του RMA υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω ; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά . 

Δημοσ.

Δοκίμασε απεγκατάσταση των drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνας τους νεώτερους drivers απο το site της amd.

Δες και θερμοκρασίες σε idle κατάσταση αλλα και στα παιχνίδια με το hwmonitor

Δημοσ.

Ειχα διαβασει καπου οτι στην o.c. edition μπορεις να δοκιμασεις να πας λιγο παραπανω το ρευμα απο την εφαρμογη της asus. (110%)

Παντως αν μπορεις να την επιστρεψεις και να παρεις καποια αλλη (xfx,gigabyte.msi,sapphire) θα ηταν καλυτερο.

Μια greedy συμβουλη,αν μπορεις να την επιστρεψεις και να βαλεις ενα 100αρι παραπανω για την gtx 970 παλι... :P

Δημοσ.

Από θέμα θερμοκρασιών είμαστε σε full load γύρω στους 90 βαθμούς . Νομίζω είναι οκ σωστά ; . 

Οριακα.Αλλα δεν εχεις προβλημα.Δοκιμασες αυτο που σου ειπα?

Like the review before me that Brandon pointed out is that you need to make some adjustments using GPU Tweak. One thing to keep in mind about this card is that the manufacturer ships the card to you already overclocked. According to AMD, the stock GPU clock is supposed to 1000mhz and memory clock 1500mhz(6000mhz) If you are experiencing artifacts, in order for your card to run stable you must either underclock your card or up the power limit and voltage. I have been stable at 1070/6400 using 2.25volts and 110% Power limit. Το λενε αρκετοι στα σχολια της καρτας στο newegg

Δημοσ.

Από θέμα θερμοκρασιών είμαστε σε full load γύρω στους 90 βαθμούς . Νομίζω είναι οκ σωστά ; . 

90C πέφτει throttling και είναι πάρα πολύ για 280X  (η παλία 7970). 

(οι 290/290Χ είναι ΟΚ στους 90C).

Δες εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/541899-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E/

Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση με υλοποίηση από sapphire έβαλα τους 13.χ drivers και βελτιωσα τη ροή αέρα στο κουτί. Τώρα δεν έχω κάποιο θέμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...