Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 @Cabdik αν δεν είναι η οθόνη βασικό τότε τι είναι.Δουλεύει το desktop χωρίς οθόνη; Μπροστά σε τι θα είναι για ώρες χρήσης; @speculoos την οθόνη που έχεις μπορείς να τη κρατήσεις σε άλλο σύστημα ή να τη δώσεις σε κάποιον συγγενή αν δε θες να πουληθεί πχ,δε νομίζω να πάει χαμένη.Ότι χρειάζεσαι άλλη χρειάζεσαι. Αν θες να πας σε κάτι φθηνό vfm που να χει και τη δυνατότητα να κλοκάρει κοιτάς σε fm2+ athlon που πες με τον 860Κ τελευταία προσθήκη σε αυτούς (είναι 10-15% καλύτερος clock for clock απο τους 7xx).Κοιτάς σε τετραπύρηνο για gaming ως minimum εδώ και καιρό. Για κάρτα που ρωτάς υπάρχει και η 265 ανάμεσα σε αυτές αν και όλα είναι θέμα απαιτήσεων,budget και υπόλοιπων κομματιών. Ram πήγαινε σε 8 που είναι το standar εδώ και καιρό και για να είσαι και άνετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 @Cabdik αν δεν είναι η οθόνη βασικό τότε τι είναι.Δουλεύει το desktop χωρίς οθόνη; Μπροστά σε τι θα είναι για ώρες χρήσης; γιατι....... χωρις μητρικη-επεξεργαστη-μνημη-καρτα γραφικων, δουλευει το πισι? μην χανεις την ουσια του τοπικ. το ζητουμενο -εφ' οσον υπαρχει οθονη (αυτη που υπαρχει.....)- ειναι η καρδια του συστηματος, πρωτιστως, και επειτα ολα τα αλλα..! ΑΝ εχει το μπατζετ, να παρει ΚΑΙ οθονη, τοτε ας την παρει. δεν ειπα να μην παρει καθολου..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Η ουσία είναι οτι άμα θες σωστό σύστημα τα κοιτάς όλα αλλά κάποια πράγματα μπορούν και είναι και λογικό να έχουν προτεραιότητα (ειδικά αν πέφτει βάρος σε κάποια ιδιαίτερη χρήση) και η οθόνη είναι μια από αυτές.Φυσικά και θα κοιτάξει τη κάρτα-μητρική-cpu δεν είπε κανείς όχι. το ζητουμενο -εφ' οσον υπαρχει οθονη (αυτη που υπαρχει.....) Με τέτοια οθόνη είναι σαν να μην υπάρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Η ουσία είναι οτι άμα θες σωστό σύστημα τα κοιτάς όλα αλλά κάποια πράγματα μπορούν και είναι και λογικό να έχουν προτεραιότητα (ειδικά αν πέφτει βάρος σε κάποια ιδιαίτερη χρήση) και η οθόνη είναι μια από αυτές.Φυσικά και θα κοιτάξει τη κάρτα-μητρική-cpu δεν είπε κανείς όχι. Με τέτοια οθόνη είναι σαν να μην υπάρχει και τι να κανει ρε ΜιΙΙ αν δεν φτανουν τα χρηματα? σωνει και καλα να παρει τωρα οθονη? ή να κοιταξει πρωτα να βαλει καλα σωθικα..? και οποτε μπορεσει, παιρνει και την οθονη..? εσυ τι θα εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Η ουσία είναι οτι άμα θες σωστό σύστημα τα κοιτάς όλα αλλά κάποια πράγματα μπορούν και είναι και λογικό να έχουν προτεραιότητα (ειδικά αν πέφτει βάρος σε κάποια ιδιαίτερη χρήση) και η οθόνη είναι μια από αυτές.Φυσικά και θα κοιτάξει τη κάρτα-μητρική-cpu δεν είπε κανείς όχι. Με τέτοια οθόνη είναι σαν να μην υπάρχει Σωστός, αλλά τι να κάνω αφού δεν έχω τώρα και για οθόνη; Μπορεί τώρα στα γεράματα να με θυμηθεί ο Αη Βασίλης και να μου φέρει οθόνη (χλωμό) αλλά δε θέλω να περιμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα για να δω αν μαζέψω λεφτά που να καλύπτουν και την οθόνη. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός. Τελικά θα πάω σε λύση AMD (ελπίζω να μη με διαψεύσει) αφού ακόμα και αν ένας Pentium ή i3 είναι καλύτεροι σχεδόν στα πάντα πιστεύω ότι για τη χρήση που κάνω (που συχνά όταν παίζω κάποιο παιχνίδι είναι παράλληλα ο firefox και τα torrent ανοιχτά) και για την μελλοντική προοπτικη να είμαι οκ και με έναν AMD. Θα δω λοιπόν τι παίζει σε FM2 λύσεις για την ώρα (αν και με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο αυτό εδώ το νήμα) και θα χτίσω κάτι στα 400€... Για ψύκτρες κτλ τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά αν γινόταν να το παίρνες από την αρχή ολοκληρωμένο με οθόνη θα ήταν το ιδανικό.Καταλαβαίνω τι λες αλλά και εγώ νομίζω πως ήμουν σαφής. Για ψύκτρα ανάλογα τα χρήματα που θα μείνουν και τον επεξεργαστή.Μπορεί και να μη χρειαστείς άμεσα σε μικρότερους και με τέτοια χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Θα δω λοιπόν τι παίζει σε FM2 λύσεις για την ώρα (αν και με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο αυτό εδώ το νήμα) και θα χτίσω κάτι στα 400€... Για ψύκτρες κτλ τι προτείνετε; αν φτασεις τα €400, τραβα για την 2η συνθεση που σου εδωσε ο adtakhs στην αρχη..! μακραν δυνατοτερο απο ολες τις αλλες..!! 6300 + 280 (η και 270Χ αν θες να εισαι κατω απο τα 400..!!) (βεβαια χανεις την αναβαθμισιμοτητα, για νεοτερες γενιες εννοω, αλλα θα κρατησει ανετα περισσοτερο καιρο...) ψυκτρα, αν δεν κανεις τρελo OC και θες απλα αποδοση και ησυχια, βαλε καποια σαν ... http://www.skroutz.gr/s/416812/Zalman-CNPS5X-Performa.html http://www.skroutz.gr/s/4378719/Raijintek-Aidos.html http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html http://www.skroutz.gr/s/2792399/Zalman-CNPS10X-Optima.html http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html (κατα σειρα τιμης 15-30€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΚ παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας στο νήμα! Η λύση του adtakhs φαίνεται πολύ δυνατή και με πολύ καλό βάθος χρόνου. Επειδή η R9 που προτείνει δυστυχώς ανεβάζει το (ήδη ανεβασμένο) μπάτζετ μου θα πάω σε κάποια υλοποίηση R9 270x (με περίπου 140-150€ είδα πως είναι πολύ καλύτερο vfm σε σχέση με ένα R7 260x που έχει τα ίδια λεφτά περίπου). Και θα στείλω γράμμα στον Αη Βασίλη να μου στείλει οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΚ παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας στο νήμα! Η λύση του adtakhs φαίνεται πολύ δυνατή και με πολύ καλό βάθος χρόνου. Επειδή η R9 που προτείνει δυστυχώς ανεβάζει το (ήδη ανεβασμένο) μπάτζετ μου θα πάω σε κάποια υλοποίηση R9 270x (με περίπου 140-150€ είδα πως είναι πολύ καλύτερο vfm σε σχέση με ένα R7 260x που έχει τα ίδια λεφτά περίπου). Και θα στείλω γράμμα στον Αη Βασίλη να μου στείλει οθόνη Δες αν σε παίρνει να βάλεις UD3P , μητρική, FX 8320 επεξεργαστή και 270X κάρτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα