geoal1973 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν λεει κατι καινουριο η ερευνα, αυτη η ιστορια εχει ξεκινησει απο την εποχη που πρωτοξεκινησαν τα sms στα κινητα, απλά πλεον υπαρχουν και αλλοι τροποι ποιο οικονομικοι οποτε και η ανταλλαγη μηνυμάτων πιο συχνη. Οπως και να εχει παντως το κερατο πηγαινε και παει συννεφο και σιγουρα δεν ευθυνονται τα smartphone και η τεχνολογια για αυτο.
StigmaX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Κορυφαίο άρθρο πάνω σε μια πολύ ψαγμενη έρευνα. Επόμενη φορά κάντε διαφήμιση και κανενα κοσμοπολιταν, ίσως να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον στο κοινό της σελίδας. Τουλάχιστον τα διαφημιστικά σας άρθρα μπορείτε να τα μαρκαρετε ως sponsored να ξέρει ο κόσμος τι διαβάζει...
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μας λέει όμως πόσο εύκολα από την άλλη μεριά πιάνει ο ένας τον άλλον...
BILL5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα που εψαχνε το xperia για να δει αν την εχω απατησει το fb και οτι βαλει ο νου σας εψαχνε τα παντα αλα δεν βρηκε τιποτα και ηρεμισε ειχα πεσει σε πολυ ζηλιαρα ακομα και το αυτοκινητο μου ζυλευε το πολυ πολυ αν θες να απατησεις το λεει και ο γιαννης κριτηκος στης επαφες την γκομενα την εγραψα θαναση απο το τραγουδι αναθεμα τα κινητα
maparios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ ένα εχω να πώ ο Μανθος Φουστάνος το 99 δεν ειχε ουτε pc και έβγαζε απειρες γκομενες περα της πλάκας,πιστεύω οτι αν δεν υπήρχε το fb θα γινονταν ακόμη πιο εύκολα απιστίες,εκτώς αν το κλήσεις,και με αυτο το τρόπο δημιουργήσεις ''υποψίες'' στην/στον υποψηφια γκομενα..γιατι κακα τα ψέματα οποιος δεν έχει fb στις μέρες ειναι δακτυλοδεικτούμενος δυστηχώς! 1
bounce2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 "οι φορητές συσκευές έχουν φέρει την επανάσταση στην απιστία" η ατάκα του αιώνα... Παντώς προφανές δεν είναι οτι θα επικοινωνείς με τη γκόμενα μέσω κινητού; Δηλαδή με τον υπόλοιπο κόσμο πως επικοινωνείς; Με σήματα καπνού;
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορούμε να ξεφύγουμε με τίποτα . Τουλάχιστον με τα σήματα καπνού είχες το κεφάλι σου ήσυχο
ariannaki85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που κανείς δε λέει είναι πως θα προστατευθείς από το προφίλ που ο άλλος θα δημιουργήσει μόνο και μόνο για να σε πιάσει. Χαχαχα. Πραγματικά έτσι την πάτησε ο πρώην της κολλητής μου. Καλά να πάθει
Galaxia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να είσαι τρελά απελπισμένος για να απευθύνεσαι σε web site με σκοπό να κερατώσεις. Και οι τύποι που τα κατασκεύασαν απίστευτα γατόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα