Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , τις προάλες εκει που δούλευα στον υπολογιστή πετάχτηκε το avira και με ενημερωσε πως εντόπισε ένα malware , (με ένα σημείωμα remove ή cancel ) Πατάω remove λοιπόν και αφου διαγράφει το malware μου βγάζει μήνυμα για επανεκκίνηση με χρονικό οριο νομιζω 30 δευτερολέπτων , οπου και το αφήνω να γινει μόνο του. Οταν άνοιξε ο υπολογιστής η μπάρα με τα εικονίδια δεν υπήρχε και με είχε βγάλει κατευθείαν στον φακελο ' ο υπολογιστής μου '  . Οταν κατέβασα το φάκελο κάτω είδα πως δεν είχε επιφάνει

εργασίας αλλά μια μαύρη οθόνη. Εχω πρόσβαση σε φακέλους και προγράμματα. Το σκάναρα με το Avast

security αλλά δεν βρήκε τίποτα... Τι μπορώ να κάνω ?  Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τον ιο ή χρειάζεται format ?

Δημοσ.

Επαναφορα συστηματος μπορεις να κανεις? Αν δεν εχεις start menu, μπορεις να πατησεις winkey+r και να γραψεις εκει "rstrui.exe" και θα ξεκινησει.

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς να μπεις σε φακέλους, μπορείς να βρεις το rstrui.exe στο C:\Windows\System32 και να ανοίξεις την επαναφορά συστήματος.

Δημοσ.

Δηλαδή έκανες restore και δεν έστρωσε ή δεν άνοιξε το σύστημα επαναφοράς; Σε ασφαλή λειτουργία μπορείς να μπεις;

Δοκίμασε όταν σου βγάλει την άδεια οθόνη να πατήσεις WINDOWS+R και δώσε explorer.exe. Λογικά θα πρέπει να σου φορτώσει την επιφάνεια.

Αν δεν δουλέψει τίποτα θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση με το δισκάκι των windows ή να πάρεις backup τα αρχεία σου και να κάνεις ένα καλό φορμάτ να στρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...