gpapai8881 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σας Θέλω να κάνω επεξεργασία ενός βίντεο (mov,mp4,avi και mpg), με το Photoshop CS5. Όταν λοιπόν κάνω open το αρχείο, μου βγάζει το έξης μήνυμα : Could not complete your request because it is not the right kind of document.Γνωρίζω ότι το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να κάνει επεξεργασία βίντεο των συγκεκριμένων αρχείων βίντεο (mov,mp4,avi και mpg). Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως γίνεται ; Κάνω κάτι λάθος ; Σας ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το photoshop ειναι προγραμμα επεξεργασιας εικονας και εσυ θες να επεξεργαστεις βιντεο, οποτε μηπως αντι για το photoshop ηθελες να βαλεις το premiere? Εκτος αν θες να παρεις κατι απο το βιντεο, πχ ενα frame, οποτε, εφοσον το υποστηριζει το photoshop για τον καθε τυπο αρχειου, δεν κανιες open αλλα import.
gpapai8881 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά νομίζω ότι γίνεται. Έχω δει Tutorial στο Internet και συγκεκριμένα στην σελίδα της Adobe. Έχω δει Tutorial για How to blur faces in videos. Κάνω τις ίδιες κινήσεις που κάνει και το πρόσωπο που δείχνει το βίντεο αλλά όταν πηγαίνω να κάνω open μου βγάζει το μήνυμα που είπα How to Hide Someone’s Face in a Video Using Photoshop CS5 Extended http://tv.adobe.com/watch/no-stupid-questions-with-colin-smith/how-to-hide-someones-face-in-a-video-using-photoshop-cs5-extended/ Εάν θέλεις μπορείς να δεις στην παραπάνω διεύθυνση Το photoshop ειναι προγραμμα επεξεργασιας εικονας και εσυ θες να επεξεργαστεις βιντεο, οποτε μηπως αντι για το photoshop ηθελες να βαλεις το premiere?Εκτος αν θες να παρεις κατι απο το βιντεο, πχ ενα frame, οποτε, εφοσον το υποστηριζει το photoshop για τον καθε τυπο αρχειου, δεν κανιες open αλλα import. Το photoshop ειναι προγραμμα επεξεργασιας εικονας και εσυ θες να επεξεργαστεις βιντεο, οποτε μηπως αντι για το photoshop ηθελες να βαλεις το premiere?Εκτος αν θες να παρεις κατι απο το βιντεο, πχ ενα frame, οποτε, εφοσον το υποστηριζει το photoshop για τον καθε τυπο αρχειου, δεν κανιες open αλλα import. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά νομίζω ότι γίνεται. Έχω δει Tutorial στο Internet και συγκεκριμένα στην σελίδα της Adobe. Έχω δει Tutorial για How to blur faces in videos. Κάνω τις ίδιες κινήσεις που κάνει και το πρόσωπο που δείχνει το βίντεο αλλά όταν πηγαίνω να κάνω open μου βγάζει το μήνυμα που είπα How to Hide Someone’s Face in a Video Using Photoshop CS5 Extended http://tv.adobe.com/...p-cs5-extended/ Εάν θέλεις μπορείς να δεις στην παραπάνω διεύθυνση
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ ποιο ps έχεις; Το cs5 το απλό ή το extended; Δεν είναι το ίδιο.
gpapai8881 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ ποιο ps έχεις; Το cs5 το απλό ή το extended; Δεν είναι Έχεις δίκιο φίλε μου, έχω το cs5 ενώ το νέο το οναμάζει adobe photoshop cc. Πάντως σ ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι το cc, αυτό είναι το creative cloud. Υπάρχει photoshop cs5 extended, μάλλον αυτό χρησιμοποιείται στο tutorial που έδειξες. Πάντως για να μην παιδεύεσαι πολύ με το ps, αν θέλεις ειδικά εφέ τότε το after effects είναι ότι χρειάζεσαι και με πάρα πολλά tutorials στο yt. 1
gpapai8881 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι το cc, αυτό είναι το creative cloud. Υπάρχει photoshop cs5 extended, μάλλον αυτό χρησιμοποιείται στο tutorial που έδειξες. Πάντως για να μην παιδεύεσαι πολύ με το ps, αν θέλεις ειδικά εφέ τότε το after effects είναι ότι χρειάζεσαι και με πάρα πολλά tutorials στο yt. Σ ευχαριστώ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα