varkast Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας έβγαλα απο την αποθηκη το παλιο μου λαπτοπ. http://www.cnet.com/products/acer-aspire-3000/specs/ Το παραπάνω μοντελο ειναι . Το θελω ετσι μονο για σερφαρισμα απλα κολλάει παρα πολυ :/ τι θα μπορούσα να κανω για να βελτιώσω την λειτουργιά του ? Αρχικα αρχισα με απεγκατασταση πολλών προγραμματων και κατέβασα εναν αρκετα ελαφρη μποουσερ για σερφαρισμα στο ιντερνετ (Quipzilla) . Επισης σκέφτομαι να αυξήσω την ραμ του.. εσεις τι λετε ? Τι μπορω να κανω για να βελτιώσω την λειτουργια του ? Μηπως το φορματ θα καλύτερη λύση? Ευχαριστω πολυ!
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 format και ραμ (πάει μέχρι 2gb λέει) αλλά και πάλι μη περιμένεις και πολλά...ίσως δεν αξίζει καν να του ρίξεις λεφτά, θα σου σπάσει τα νεύρα
varkast Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 format και ραμ (πάει μέχρι 2gb λέει) αλλά και πάλι μη περιμένεις και πολλά...ίσως δεν αξίζει καν να του ρίξεις λεφτά, θα σου σπάσει τα νεύρα ξερω το ειδα.. εχεισ καμια πρόταση για ραμ απο κανα σιτε? τα ομπουντου ειναι καλη λυση τι λετε?
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 πρόσφατα πήρε φίλος από το eshop. Νομίζω γύρω στα 25€ το gb πάει
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 μμμ πιστεύω δεν τα αξίζει Κι εγώ αυτό πιστεύω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να πας στα 1GB, και να το βαλεις να τρεχει Puppy Linux ή Lubuntu και επειτα (οταν δεν τον αντεχεις αλλο ) να το δωσεις σε κανα παιδακι να χει την 1η επαφη του. Για libreoffice και λιγο σερφαρισμα χωρις flash content νομιζω θα την παλευει. Tωρα εχει 512ΜΒ Ram?
varkast Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να πας στα 1GB, και να το βαλεις να τρεχει Puppy Linux ή Lubuntu και επειτα (οταν δεν τον αντεχεις αλλο ) να το δωσεις σε κανα παιδακι να χει την 1η επαφη του. Για libreoffice και λιγο σερφαρισμα χωρις flash content νομιζω θα την παλευει. Tωρα εχει 512ΜΒ Ram? οχιιι 256MB εχει :Ρ
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Χώσε ένα format πρώτα που 'ναι τζάμπα και δες πώς παίζει. Δε νομίζω να κάνει και πολλά, πάντως, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να χώσεις 1GB RAM. Τότε πιστεύω θα 'σαι κομπλέ.
cabdik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε και καμια λαιτ εκδοση linux, μπας και...... αλλα το βλεπω χλωμο, ειδικα για σερφαρισμα, που εχει γινει καπως βαρυ τελευταια..!!
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γνώμη μου, μην ασχολείσαι καν. Τζάμπα χρόνο και χρήμα θα ξοδέψεις!
varkast Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια το πέρασα lubuntu και το pc πετάει :D .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα