zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετές εκδόσεις, δηλαδή ανοίγει από μόνο του 3g, data, wifi, bt
Johny Q Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετές εκδόσεις, δηλαδή ανοίγει από μόνο του 3g, data, wifi, bt Άρα είναι γνωστό εξ ου και η μη αποζημίωση 1
apostol1s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ναι παιδια το ξερω σε update.ομως δεν το ηξερα σε restart του springboard,απο μονη της η συσκευη.ουτε μου ειχε ξανακανει ποτε restart το κινητο απο μονο του σε 3χρονια που το εχω.γι αυτο ρωτησα εαν εχει τυχει σε κανενα σας restart μαλιστα σε iphone4 πριν χρονια,ειχα κανει jailbreak,και πολλες εφαρμογες ζητουσανε restart springboard.οταν παταγα να γινει το κινητο επανερχοτανε χωρις καμια αλλαγη στις ρυθμισεις.βεβαια παει αρκετος καιρος απο τοτε φορεβα δυσκολο να παρει καποιος αποζημιωση απο Apple,εφοσον δεν τρεχει η εταιρια προγραμμα αντικαταστασης καποιου ελλατωματος νομιζω πολλες φορες οτι τους νομους τους βγαζει η apple και δεν παιζει να κερδισει ποτε ο καταναλωτης και δικιο να εχει (το τελευταιο μου το ειπε δικηγορος πανω σε χαλαρη κουβεντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα