apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 παιδες μου εκανε restart το iphone4s ξαφνικα χωρις να καταλαβω τιποτα.και επισης μου ειχε ανοιξει και τα δεδομενα και το 3g με αποτελεσμα να με χρεωσει.εχω περασει ios8.3χρονια που εχω το κινητο δεν μου εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο.το εχει παθει κανεις αλλο;πρεπει να απευθυνθω στην Apple?μπορω να αποζημιωθω για την χρεωση μεσο 3G?μπορω να δειξω στην apple οτι το κινητο εκανε restart,μου ανοιξε το 3G και τα δεδομενα και δεν καταλαβα τιποτα?το ειχε η γυναικα μου το κινητο και δεν γνωριζει απο αυτα.και μετα μου εξηγεισε τι εγινε.οικονομικα ποιος πρεπει να με καλυψει σε αυτη την περιπτωση?Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να σε καλύψει κανείς. Δεν είναι κάτι που αποδεικνύεται για να αμφισβητήσεις τη χρέωση...Συνήθως πάντως τα iPhone έχουν ανοιχτά δεδομένα, 3g, Bluetooth από default (όταν κάνεις επαναφορά ή αναβάθμιση πχ)
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εκανα ουτε επαναφορα ουτε αναβαθμιση.μπορω να δω απο καπου οτι η συσκευη εκανε restart απο μονη της;ετσι θα μπορω να ζητησω αποζημιβση απο την apple.το3G το ειχα παντα κλεισμενο γιατι το 4s το ειχα για το σπιτι και δεν το ειχα ποτε μαζι μου.δεν ητανε μεγαλη η χρεωση απο το 3G απλος εχω χαλαστει γιατι δινω καθε χρονο τοσα χρηματα στην Apple και δεν σηκωνω χρεωσεις που δεν οφειλωνται σε εμενα<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εκανα ουτε επαναφορα ουτε αναβαθμιση.μπορω να δω απο καπου οτι η συσκευη εκανε restart απο μονη της;ετσι θα μπορω να ζητησω αποζημιβση απο την apple. Sent from my iPhone using Insomnia Αποζημίωση από την apple?! Το θεωρώ απίθανο να πάρεις αποζημίωση από οπουδήποτε αλλά τι να σου πω, κυνήγησέ το. Σε χρέωσε πολύ?
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχει σημασια το ποσο.το ξαφνικο restart και το ανοιγμα του 3G φαινεται πουθενα μεσα στη συσκευη;και επιπλεον παλιοτερα με ειχε ρωτησει εαν θελω να στελνω καποια στοιχεια στην Apple και ειχα απαντησει ναι.3 χρονια δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο.με το iOS8 εγινε το restart
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί υπάρχει κάποια εγγύηση ότι δεν θα κάνει ποτέ restart ένα μηχάνημα?! Τι να σου πω, ακόμα και να φαίνεται ότι έκανε restart πως θα ζητήσεις αποζημίωση? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, πως το βλέπω εγώ σου λέω. Για μένα δεν στέκει αλλά ίσως είναι θέμα οπτικής.
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια εγινε restart απο μονο του στο ios8.τα δεδομενα και το 3g γιατι μου τα ανοιξε;σε καθε restart δηλαδη το ios8 θα αλλαζει τις ρυθμισεις;μηπως να περνει και τηλ μονο του;ρωταω μηπως εχει κανεις αντιπετωπισει κατο παρομοιο για να εχω ενα μπουσουλα.το τι πρεπει να κανω
άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου μιλάς στον 1ο ενικό ενώ αναφέρεις πως το είχε η γυναίκα σου. Δε βλέπεις κάτι περίεργο εδώ...;
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 θα ρωτησω και το δικηγορο μου αυριο τη γινεται απο νομικη πλευρα οταν μια συσκευη κανει χρεωσεις απο μονη της; ναι η γυναικα μου το ειχε.δεν εχει σημασια αυτο.το restart παιδια με απασχολει εαν φαινεται καπου και το ανοιγμα του 3g?
άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ναι η γυναικα μου το ειχε.δεν εχει σημασια αυτο. δεν εκανα ουτε επαναφορα ουτε αναβαθμιση.μπορω να δω απο καπου οτι η συσκευη εκανε restart απο μονη της;ετσι θα μπορω να ζητησω αποζημιβση απο την apple.το3G το ειχα παντα κλεισμενο γιατι το 4s το ειχα για το σπιτι και δεν το ειχα ποτε μαζι μου.δεν ητανε μεγαλη η χρεωση απο το 3G απλος εχω χαλαστει γιατι δινω καθε χρονο τοσα χρηματα στην Apple και δεν σηκωνω χρεωσεις που δεν οφειλωνται σε εμενα<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Αποστόλη δε μας τα λες καλά. Ποιος το χρησιμοποιούσε τελικά; Τι πάει να πει δεν έχει σημασία;
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αποκλείεται να άνοιξε η γυναίκα σου έστω και κατά λάθος 3g και δεδομένα?
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μου σε ενδιαφερει ποιος χρησιμοποιει το τηλ;κατι που ρωταω δεν σε ενδιαφερει καθολου;μου εκανε restart και ανοιγμα δεδομενων.κατι πανω σε αυτο μηπως γνωριζεις;μπορω να το αποδειξω με καποιο τροπο οτι εγινε;φαινεται καπου στις ρυθμισεις; οποιος γνωριζει κατι πανω στην συγκεκριμενη ερωτηση παιδια εχει καλως.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμα κι αν έγινε αυτό υπάρχει ένδειξη. Νομίζω είναι ευθύνη του χρήστη να το δει και να το κλείσει.
άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και βέβαια έχει σημασία. Από τη στιγμή που το χρησιμοποιεί η γυναίκα σου και δε γνωρίζει κι όλας πολύ πιθανό να προκλήθηκαν από την ίδια αυτά που αναφέρεις. Από την άλλη μας λες πως συνέβησαν σε εσένα. Αν μας μπερδεύεις έτσι & δε βγάζεις νόημα, & επιπλέον αρνείσαι να ξεκαθαρίσεις πως θα σε βοηθήσουμε; Λες να μην υπάρχει λόγος που ρωτάω; Όπως και να'χει είναι ευθύνη του χρήστη οι χρεώσεις που έγιναν στο τηλέφωνο, αν θες να σου απαντήσω πάνω σε αυτό. 1
apostol1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 το ξερω φιλε μου για την ενδειξη.στραβωσα πολυ για το αυτοματο ανοιγμα των δεδομενων και του 3G.θα ρωτησω αυριο το πρωι και νομικο να ξερω τι γινεται σε αυτες τις αυτοματες χρεωσεις.οκ παιδια ευχαριστω.οποιος γνωριζει κατι στο συγκεκριμενο ερωτημα καλως. φιλε εαν το ανοιγε η γυναικα μου δεν θα ρωτουσα εαν εχει συμβει σε αλλον χρηστη κατι αναλογο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα