mikemoisi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια τα φωτα σας!!! μου χτυπησε ο σκληρος (ο ενας, εχει τρεις το pc) κ οπως εκανα δοκιμες για να δω ποιος εχει χτυπησει (οχι κ οτι πιο εξυπνο) μου καηκε κ το τροφοδοτικο!!! αφου πηγα σημερα πλαισιο κ εσκασα και 150 ευρουλακια... εγινε η συναρμολογηση!!! κ ενω δειχνουν ολα να ειναι κανονικα παλι!!! (εκτος απο φορματ γτ ηταν τελικα ο δισκος με τα windows) ανοιγουν ολα κανονικα μεχρι εκει που λεει system boot disk failure... λιγο πριν απο αυτο ξεκιναει κ τσιριζει το μηχανημα κ βγαζει εναν ηχο σα σειρινα και δε σταματαει!!! δοκιμασα αρκετα... αλαγες καλωδιων, θεσεων... αλλα τα ιδια... παει καπου το μυαλο σας;;;;;!!!;;; ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Sakiz105 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 A ρε αθανατο πλαισιο,θα τους πεθανεις ολους.Κοιτα το καλωδιο απο το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη.Μαλλον το εβγαλαν και δεν το ξαναεβαλαν.Τωρα γιατι το εβγαλαν θα πρεπει να παρεις απαντησεις απο τους ιδιους 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 λεμε για το ίδιο μαγαζί που πουλάει αυτό το πληκτρολόγιο;;; 1
mikemoisi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 sakiz105 εχεις δικιο οτι ειναι το ανεμιστηρακι κ σε ευχαριστω... αλλα ειναι κουμπωμενο πανω στη μητρικη το καλωδιο...!!!! κ δε του δινει ρευμα η μητρικη!!!! συνεχιζω το ψαξιμο!!!
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εχουν συνδεσει ολα τα καλώδια τροφοδοσίας της μητρικής;; το ανεμιστηράκι γυρνάει; και μενα για temp alert μου μοιαζει,.. παρεπιμπτόντως, ρίξε και ένα bios reset προληπτικά...
mikemoisi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τα κοιταξα και ειναι ολα μεσα κουμπομενα...για bios reset εννοεις να βγαλω μονο τη μπαταρια η και κανα jumperακι...;;;
evoracing Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 τα κοιταξα και ειναι ολα μεσα κουμπομενα...για bios reset εννοεις να βγαλω μονο τη μπαταρια η και κανα jumperακι...;;; Βγάλε την μπαταρία (και από το ρεύμα πρώτα) πάτα το power button 2-3 φορές και άστο 5 λεπτάκια και βάλ' τα όλα πίσω... λεμε για το ίδιο μαγαζί που πουλάει αυτό το πληκτρολόγιο;;; Όντως? XD
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα στη δουλειά σε υπολογιστή μάλιστα που δεν πρέπει να κλείνει ποτέ... Ψάχνω ευκαιρία να περισσέψει κανένα πιο σοβαρό για να το πετάξω γιατί την έχω πατήσει τουλάχιστον 10 φορές... Ts jumper ή και κάποιο διακόπτη αν έχει ειδάλλως ότι είπε ο evo με την μπαταρία!
mikemoisi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ευχαριστω... λυθηκε το προβλημα χωρις reset...!!!!! αλαξα συνδεσμολογια στα καλωδια του ρευματος... ετσι απλα!!! και τωρα ξεκινησα φορματ windows...!!!! για τη ερωτηση κρισεως πιο πανω... ΝΑΙ οντως ηταν πλαισιο.... ευχαριστω κ παλι παιδια!!!! 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σου έβαλαν τροφοδοτικό με τουρμπο γμτα 1
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ νόμισα ότι κόλλησες τον ιό της αστυνομίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα