Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά εφαρμογή (για Android) που να μπορεί να καταγράφει τις τηλεφ. συνομιλίες; Για παράδειγμα, χτυπάει το κινητό και το σηκώνεις? Ξεκινάει να καταγράφει και τελειώνει η καταγραφή όταν τερματιστεί η κλήση!

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά περισσότερο το μικρό μέγεθος των αρχείων. Το mp3 είναι το καλύτερο για τη συμπίεση ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;

Δημοσ.

Μικρα είναι τα αρχεια ετσι και αλλιως. Νομιζω εχει και αλλα format στις ρυθμισεις

Μπορείς να φέρεις κανένα παράδειγμα μεγέθους (εάν έχεις κάποιο εύκαιρο) για κάποιο τύπο αρχείου, έτσι για να πάρω κάποια ιδέα; Π.χ. σε mp3 η 1ώρα τι μεγέθους αρχεία δημιουργεί;

Δημοσ.

Κατέβασε 5-6 εφαρμογές, δοκίμασε και οποια σου αρέσει και κράτα την, ποιο γρήγορα θα βγάλεις συμπέρασμα απο τις ερωτώ-απαντήσεις ενος φόρουμ

Ποιός θα με καλέσει όμως για να έχω τα πρώτα δείγματα;  :-) Μέχρι να με πάρει κάποιος και μετά να πάω σπίτι να δω τα αποτελέσματα κλπ. και να κατεβάσω την επόμενη εφαρμογή κ να με καλέσει κάποιος ξανά κλπ. ε θα έχω φάει 2-3 μέρες άνετα. Ενώ εδώ 1 μέρα max υπολογίζω θα την είχα την απάντηση.

Όμως δεν έχεις κι εσύ άδικο!  :-)

Εγω χρησιμοποιω αυτή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call&hl=el

γραφει σε mp3, και μπορεις να ορισεις ποσο θα τα κρατάει

Δεν έχω καταλάβει που σώζει τα παραγόμενα mp3 η εφαρμογή αυτή!  :confused:

Δημοσ.

Μπορείς να φέρεις κανένα παράδειγμα μεγέθους (εάν έχεις κάποιο εύκαιρο) για κάποιο τύπο αρχείου, έτσι για να πάρω κάποια ιδέα; Π.χ. σε mp3 η 1ώρα τι μεγέθους αρχεία δημιουργεί;

1 ωρα?

9 λεπτα σε 2ΜΒ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει call recorder που να δινει την δυνατοτητα να γραψω κατα την διαρκεια της κλησης;

Δηλαδη ενω μιλαω να παταω ενα κουμπι και να ξεκιναει η ηχογραφηση.

Δημοσ.

Υπαρχει call recorder που να δινει την δυνατοτητα να γραψω κατα την διαρκεια της κλησης;

Δηλαδη ενω μιλαω να παταω ενα κουμπι και να ξεκιναει η ηχογραφηση.

Το Record my call, Εκτός των άλλων, δίνει επιλογή και για manual Start.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...