Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω το coolermaster kosmos 2 σκεφτομουνα να παρω 5 ανεμιστηρες και να αλαξω αυτους [που εχει το κουτι μου... γιατι θα του βαλω νεα ψυξτρα και θελω και να κανω overclocking.. το θεμα εινε ποσους ανεμιστηρες να παρω και επισης αυτους που εχει το κουτι μου να τους κρατησω;;; θελω να εχω καλι ψυκσι στο κουτι μου τι μου συμβουλευετε να παρω... εχω δει στο ε shop CORSAIR AIR SERIES SP120 PWM QUIET EDITION HIGH STATIC PRESSURE FAN TWIN PACK 

επισης εχο COOLERMASTER RL-N28L-20PK-R1 NEPTON 280L

ειδα αυτους COOLERMASTER R4-LUS-07AR-GP MEGAFLOW 200MM RED LED SILENT FAN 

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-pwm-quiet-edition-high-static-pressure-fan-twin-pack-p-PER.641169

βασικα  ποσους να παρω και στα ποσα mm πρεπει να εινε ο καθενας;;;;;  

Θέσεις ανεμιστήρων: 1 x 140mm στο πίσω μέρος του κουτιού, 1 x 120mm στο πάνω μέρος του κουτιού , 1 x 200mm στο εμπρός μέρος του κουτιού.   moy

οποτε ποσους να παρω ακομα και  στα ποσα μμ πρεπει να ειν娴΄΄;;;;

πειτε μου γιατι αυριο θα κανω τιν  παραγγελια

μεχρι 10 ανεμιστηρες μπορει να παρει το κουτι μου

απλα θελω να εχω οσο τον δυνατον καλυτερι  ψυκσι   επειδι θα βαλω και το COOLERMASTER RL-N28L-20PK-R1 NEPTON 280L

για να κανω το overclocking

ΟΚ.

α) Ψύκτρα στο επάνω μέρος να κατεβάζει αέρα προς το κουτί. Το να χρησιμοποιήσεις τους ανεμηστήρες για έξοδο, κάνουν την όλη υδόψηξη άχρηστη μιας και θα ρίχνεις ζεστό αέρα στο ψυγείο.

Λόγω θέσης, πιθανόν να πας για pull config. Αν βέβαια βρεις μακρυές βίδες push.

β) Ανεμηστήρες, για να μην κουφαθείς στα 40db, αγόρασε 2 Akasa Apache 140mm (2.76mm H2O/89.55CFM) ή Akasa Vipers 140mm quiet (3.12mm H2O/110.6CFM).

Περισσότερο CFM και στατική πίεση έχουν από τους στοκ, και πιο αθόρυβοι είναι (22,2db και 26db αντίστοιχα). (και δεν νομίζω να βρεις άλλους στα 14cm που να τους πλησιάζουν).

Από εκεί και μετά για έξοδο χρησιμοποίησε ότι θες αρκεί να έχουν μεγάλο CFM και κάποια στατική πίεση (1,00mm H2O τουλάχιστον) και φυσικά είναι στα ίδια επίπεδα θορύβου με τους παραπάνω.

γ) Φίλτρο αέρα. μην το κολήσεις πάνω στους ανεμηστήρες/ψύκτρα. Αν βάλεις τους ανεμηστήρες σε pull προσπάθησε να αφήσεις μερικά χιλιοστά μεταξύ φίλτρο - ψυγείο με μεγάλα washers. (3-5 χιλιοστα). Το ίδιο σε απόσταση με τον ανεμηστήρα αν πας για push.

Προσωπική συμβουλή. Βάλε το φίλτρο εξωτερικά του κουτιού για πιο εύκολο καθάρισμα. 1 βίδα είναι αρκετή ανά 140χιλ φίτρο. Και 3 βίδες για να κρατάνε το ψυγείο-ανεμηστήρες. Και εδώ πάλι, 3-5 χιλιοστά washer μεταξύ κουτιού και φίλτρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...