djnoizeteck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα! Λοιπόν, υπάρχουν νέα.... Δοκίμασα το τροφοδοτικό του αδερφού μου στον δικό μου υπολογιστή και ειναι ΟΚ, ανοιγει και δουλευει κανονικα. Η μητρική μου δηλαδή ειναι ΟΚ. Δοκίμασα επίσης το δικο μου τροφοδοτικο στον υπολογιστη του αδερφου μου και παλι ειναι οκ. Μονο στο δικο μου pc δεν δουλευει το τροφοδοτικο μου δηλαδη. Τι παίζει?? Στις δοκιμες ειχα πανω συνδεδεμενο μονο τον ssd και τιποτε αλλο απο περιφεριακά κτλπ, οποτε να βραχυκυκλώνει κατι αλλο αυτομάτως αποκλείεται. Οσο για την προστασία, θα πάρω ups στην επομενη βδομαδα μια και καλή.
tsakmaopin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κανε μια δοκιμη.. κατεβασε κανενα benchmark απλο, οπως το superPI (http://www.techpowerup.com/downloads/366/super-pi-mod-v1-5/) και βαλτο να ζορισει το μηχανημα σου,... αν αντεξει τοτε βαλε τροφοδοτικο αλλο, και προτημα κατι επωνυμο εστω και με λιγοτερα βατ απο ενα νο ειμ τερας... Αλλα πολυ φοβαμαι φιλε μου οτι ειναι η μητρικη σου,.. τα προβληματα με τους πυκνωτες δεν ειναι συνηθως λειτουργει-δε λειτουργει... συνηθως ειναι σκετη ταλαιπωρια..
djnoizeteck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ο τεχνικος μου ειπε οτι πολυ πιθανον να χαλασε κατι απο το τροφοδοτικο και να επεσαν τα watt του, γι αυτο και λειτουργει στον υπολογιστη του αδερφου μου που καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια ειπε. Του εδωσα το τροφοδοτικο να το φτιαξει και μετα θα κανω το benchmark
vrykolakas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κι εσενα η ΔΕΗ? Τωρα που τα λεμε, το πολυπριζο το ειχα συνδεμενο σε πριζα ασφαλειας .... Και εκτος αυτού ηταν και κλειστος ο υπολογιστης την ωρα που εγινε το κακο.... Εχω ακουσει οτι περναει ρευμα απο την τηλεφωνικη γραμμη απο το router μεσω του ethernet και ετσι εχουν καει μητρικες. Ισχυει κατι τετοιο? Δεν ειναι πολυ ... τραβηγμενο? Μα δεν έχει σχέση η τηλεφωνική γραμμή με τη διακοπή της ΔΕΗ. 1
tsakmaopin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο ειναι κια πιθανοτητα με το τοφοδοτικο...ΑΛΛΑ φαντασου οτι ΑΝ ειναι αρπαγμενο' το τροφοδοτικο σπου, καποια στιγμη πιθανων θα δωσει ενα spike και ο αδερφος σου θα παρει στα χερια του την μητρικη του... Και εχε κατα νου οτι τα ups ,ειδικα τα απλα, δεν δουλευουν σωστα ως σταθεροποιητες ρευματος ... Anyway βαλε και ενα πριζακι apc να σαι καλυμενος...
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Η θύρα ethernet μπορεί να καεί από διακοπή ρεύματος πάντως (ακόμα και με κλειστό υπολογιστή, απλά με συνδεμένο το καλώδιο δικτύου πάνω). Για όλη την μητρική δεν ξέρω, δεν το έχω δει
tsakmaopin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Η θύρα ethernet μπορεί να καεί από διακοπή ρεύματος πάντως (ακόμα και με κλειστό υπολογιστή, απλά με συνδεμένο το καλώδιο δικτύου πάνω). Για όλη την μητρική δεν ξέρω, δεν το έχω δει Δεν καιγεται ολη η μητρικη.. συνηθως τιναζονται τα φετ τα οποια ειναι τρυγυρω απτο σοκετ, και τα οποια ειναι υπευθηνα για την σωστη σταθεροποιηση και τροφοδοσια με ρευμα του καθε επιμερους υποσυστηματος... ενα φετ να αρπαξει η κανα δυο πυκνωτες να κανουν τσαλιμακια, το συστημα γινεται απο απλα πολυ ασταθες με random restarts εως και να μην αναβει καθολου γιατι καποιο Protection επεμβαινει κτλ κτλ 1
djnoizeteck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τελικα και το τροφοδοτικο μου πάει ... μετρήθηκε και ολα τα ρεύματα που δίνει είναι λάθος.... Οπότε πάω για τρφοδοτικό ...
tsakmaopin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οποτε και η μητρικη σου ισως να ναι οκ, και να μη θελει τιποτα. Παρε κατι επωνυμο φιλε. Μη λυπηθεις 10ε παραπανω.. Εγω χρονια παιρνω thermaltake και ποτε δε παθαβε το παραμικρο..
djnoizeteck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Thermaltake ηταν αυτο που μου χάλασε Για corsair με βλέπω αλλα προς το παρον για κανένα δίμηνο θα βάλω κατι φθηνό γιατι έχω άλλα έξοδα
djnoizeteck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ναι! Τελικά εβαλα ενα approx 500 watt και καλα με ~20€ απο visionstudio μεχρι να κανω αναβαθμιση σε intel core i5 και θα αλλαξω μια και καλη τοτε και το τροφοδοτικο με κανενα corsair! Ελπίζω να μην μου κάψει όλο το σύστημα μέχρι τότε
STORM1978 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Χεχε μην το γελλάς... μην το πολυπιέσεις μέχρι τότε... 1
djnoizeteck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οχι βέβαια δεν είμαστε για τέτοια ... χαλαρά και ωραία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα