Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να φιαξω ενα Gaming PC, εχω καταληξει σε καποιες επιλογες και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια/συμβουλη. Εχω βαλει στο ματι αυτα:

Budget: 600-700€

CPU: Intel i5 4690

GPU: ASUS Radeon R9 280

MotherBoard: ASRock Z97 Anniversary

GPU και MoBo θα αγορασω μαλλον απο το καταστημα EasyBuy World (ισως και CPU το ιδιο) αλλα δεν με πειραζει να τα παρω απο διαφορετικα μαγαζια.

Συναρμολογηση θα κανω μονος μου

Περιφερειακά έχω ήδη, (οθονη 22αρα wide αναλυση 1680x1050)

Θα τρεξω Windows 7 64-bit, θελω ακομα RAM (συνολικα 8GB), SSD hard drive (64-124GB) που θα τα αποφασισω την τελευταια στιγμη (οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη) και τροφοδοτικο που λογικα θα κρατησω αυτο που εχω που "αντεχει" ακομα.

Σκοπευω να το κρατησω οπως θα ναι για 2-3 χρονακια και δεν με ενδιαφερουν overclocking κλπ.

Αν εχετε κατι να προτεινετε θα ημουν ευγνωμων  :-D

Επεξ/σία από soukoulicious
Δημοσ.

ΤΣ την φόρμα καλύτερα

Η Μητρικη που έχεις βάλει ειναι για Oc

Tο ανάλυση εχει η οθόνη σου;;;

Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το OC απλα μου φανηκε καλη για τα λεφτα της.

Η αναλυση μου ειναι 1680x1050

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το OC απλα μου φανηκε καλη για τα λεφτα της.

Η αναλυση μου ειναι 1680x1050

Κανονικα θες και οθονη .

Πρεπει να αποφασισεις αν θα κανεις ή οχι oc γιατι αλλον επεξεργαστη-μητρικη θα παρεις αν κανεις αλλον αν οχι

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να μην κανεις o.c.

Παρε τον 4590.Ο 4690 δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα.

Οθονη παιρνεις καινουργια με την πρωτη ευκαιρια.Δεν παιρνεις αλλωστε και κανα 780ti για να πεις θα παει χαμενη η δυναμη.Με την 280 ακομα και στα 1680x1050 ζητημα να εχεις σταθερα 60fps σε max settings.

Τροφοδοτικο που εχεις ποιο ειναι? Αυτο ειναι το σημαντικο εδω.

Για μητρικη πηγαινε στην Asus h97 plus αν μπορεις.Μνημες κοιτα οποιεσδηποτε με 1600mhz/cl9.

Δημοσ.

Οθονη δεν με πειραζει πολυ, εννοεις να παρω 24αρα για να παιζω 1080p? 

Το αν θα κανω oc γιατι με επηρεαζει? εννοεις οτι μπορω να βρω κατι πιο οικονομικο που να μην αντεχει oc? επισης δεν εχω ιδεα απο oc αλλα εψαξα λιγο την μητρικη που εχει την επιλογη κατα το start-up να κανει oc τον επεξεργαστη και φανκηκε απλο αν ειναι μονο αυτη η επιλογη. κερδιζω πολλα με το oc ειναι δεν αξιζει το "ρισκο"? εσυ τι θα μου προτεινες? 

Ευχαριστω :)

@Sakiz105 θα τσεκαρω τον 4590. τροφοδοτικο εχω ενα 600W το οποιο λειτουργει για καπου 2-2,5 χρονια, δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα. η μητρικη που λες εχει καποια διαφορα? γενικα δεν εχω καταλαβει μεγαλες διαφορες στις μητρικες. ευχαριστω

Δημοσ.

Γενικως αποτι λενε οι asus ειναι πιο ποιοτικες.Αν εχεις ενα 600w καταλαβα.Κινεζια .Κανε την μικρη υπερβαση και βαλε αυτο

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

Να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

ωραια θα το δω! το δικο μου ειναι Silver Power SP-600A2C, μου το χε δωσει ενας φιλος, δεν το βρηκα στο σκρουτζ

Με 22A στα +12 δεν πας πουθενα.Θες καινουργιο.Αυτο που σου εβαλα ειναι μια ποιοτικη λυση και οικονομικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...