vrwmiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω 65gb drive αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα δικαιώματα που απαιτεί ή Google στα αρχεία μου είναι εξωφρενικά Η γουγλι είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβάσαι, αυτά που σε ζητάει το φβ απ και το messenger τα έχεις διαβάσει;
MasterX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω 65gb drive αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα δικαιώματα που απαιτεί ή Google στα αρχεία μου είναι εξωφρενικά να σου την αληθεια δεν τα διαβασα, αλλα δεν ανεβαζω και σημαντικα αρχεια
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η γουγλι είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβάσαι, αυτά που σε ζητάει το φβ απ και το messenger τα έχεις διαβάσει;Όχι, θα έπρεπε να διαβάσω του messenger? Το app δεν το έχω
louben Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια σε galaxy s πως ενεργοποιω το camera backup?
evo481 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 πήγαινε στα settings και έχει ρύθμιση για αυτό που ζητάς
liakos18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα μου εγραψε οτι θα κερδθισω 3γιγα να το ενεργοποιησω..το εκανα και τωρα δεν μπορω να βρω που λεει ποσα εχω Kαι μένα 3 μου έγραφε στην αρχή αλλά βλέπω ότι έχω 30. Αν όντως το κανονικό είναι 15 τότε όντως έχω άλλα 15 μπόνους. Στο iOS βλέπεις πόσο χώρο έχεις πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις. Είναι η δεύτερη ένδειξη από πάνω. Ευχαριστώ πολύ τον ts!
k_dinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια σε galaxy s πως ενεργοποιω το camera backup? Και εγώ galaxy S έχω, μάλλον θέλει Android 4.0+ https://onedrive.live.com/about/en-us/#photos Από την άλλη, αν βρούμε μια συσκευή να κάνουμε το activate, μετά λογικά θα μας μείνουν στο cloud
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τα πήρα και γω σήμερα Χρησιμοποιώ dropbox, αλλά 30GB τζαμπέ τα παίρνεις και ας τα έχεις να κάθονται, μπορεί στο μέλλον να χρειαστούν Bump μήπως ξέφυγε από κανέναν, τελευταία μέρα σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα