Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ο,τι λεει ο τιτλος. 15 παιρνουμε. Αν εχεις ηδη 15 (τοσα εχει σε νέο λογαριασμο) πας 30. Αν εχεις 70, πας 85. Αν εχεις 115 πας 130. κλπ. 1
enterhere Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ τον ts. Το κατέβασα από το play, δημιούργησα λογαριασμό, ενεργοποιησα το back up της κάμερας και έτσι τώρα εχω 30 Giga...
MasterX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα μου εγραψε οτι θα κερδθισω 3γιγα να το ενεργοποιησω..το εκανα και τωρα δεν μπορω να βρω που λεει ποσα εχω
moses Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 <p>εμενα μου εγραψε οτι θα κερδθισω 3γιγα να το ενεργοποιησω..το εκανα και τωρα δεν μπορω να βρω που λεει ποσα εχω</p> Κ μανα ετσι εγραψε κ αφου εκανα το buckup πηγα ρυθμισεις-προσωπικος λογαριασμος κ επιλεγοντας το mail μου εμφανιζει τον αποθηκευτικο χωρο, 30 gb δινει οντως στην τελικη Sent from my U9200 using Insomnia
geioannou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια μπορειτε εμενα που δεν εχω ασχοληθει ποτε με drobox κλπ κλπ, να μου πειτε πως μπορειτε και εμπιστευεστε κατι τετοιο για τις φωτο σας κλπ. να λειτουργησει κανεις τον χωρο αυτο σαν ftp η κατι τετοιο για να μεταφερει αρχεια το καταλαβαινω μια χαρα, αλλα για φωτος δεν μπορω να το κατανοησω πολυ ! 1
noa113 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 @geioannou: +1 Κι όχι μόνο αυτό αλλά με ενργοποιημένο το κάμερα μπακαπ οι φωτό ανεβαίνουν κατευθείαν εκεί. Ποιός ξέρει σε λίγο ίσως δεν χρειάζεται να πατάς και το κουμπί... Και μάλιστα για όσους δεν το ξέρουν: σύμφωνα με την wikipedia «Owner: Microsoft». Ο καημένος ο Snowden θα αναρωτιέται γιατί πήγε και κατέστρεψε τη ζωή του για να σώσει τον κόσμο!
wantone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πως βλέπουμε σε 8.1 ποσο χωρο εχουμε στο One Drive?
KiriosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Απο τη σελίδα; https://onedrive.live.comκάτω αριστερά
wantone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 thx εχω παρει τo bonus. laptop εχω αρα δεν τραβάω φωτο, απλα αποθηκευω τα φωτο από το iPhone. θα πανε αυτόματα στο OneDrive? Που στις ρυθμισεις απενεργοποιώ το camera roll back up? Εχω την εντυπωση ότι θα διαγραψω το dropbox. Αχρηστο είναι τωρα.
enterhere Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πας Ρυθμίσεις---> Αντίγραφο ασφαλείας κάμερας----> Ανενεργό. Το ενεργοποίησα μόνο για να πάρω τα 15GB και μετά το έβαλα στο ανενεργό.
silentpower Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ενεργοποιήθηκε κανονικα ! ευχαριστώ
MasterX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κ μανα ετσι εγραψε κ αφου εκανα το buckup πηγα ρυθμισεις-προσωπικος λογαριασμος κ επιλεγοντας το mail μου εμφανιζει τον αποθηκευτικο χωρο, 30 gb δινει οντως στην τελικη Sent from my U9200 using Insomnia οντως το τσεκαρα και εγω και εχω 30γιγα.. και βασικα με το που αρχισε να κανει αντιγραφα τις φωτο το σταματησα και το απενεργοποιησα, αλλα αρκει να το ξεκινησεις για να σου δωσει το μπονους.. Μεταξυ αυτου και του Google Drive ποιο ειναι καλυτερολετε οσοι τα εχετε δουλεψει και τα 2; εχω και εκει μπονους.. αν θυμαμαι καλα 25γιγα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 οντως το τσεκαρα και εγω και εχω 30γιγα.. και βασικα με το που αρχισε να κανει αντιγραφα τις φωτο το σταματησα και το απενεργοποιησα, αλλα αρκει να το ξεκινησεις για να σου δωσει το μπονους.. Μεταξυ αυτου και του Google Drive ποιο ειναι καλυτερολετε οσοι τα εχετε δουλεψει και τα 2; εχω και εκει μπονους.. αν θυμαμαι καλα 25γιγα Εγώ έχω 65gb drive αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα δικαιώματα που απαιτεί ή Google στα αρχεία μου είναι εξωφρενικά
PADO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ενεργοποιησα και εγω την προσφορα και διπλασιασα τον υπαρχοντα χωρο που ειχα. Ευχαριστω πολυ τον ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα