Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ο,τι λεει ο τιτλος. 15 παιρνουμε. Αν εχεις ηδη 15 (τοσα εχει σε νέο λογαριασμο) πας 30. Αν εχεις 70, πας 85. Αν εχεις 115 πας 130. κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

<p>εμενα μου εγραψε οτι θα κερδθισω 3γιγα να το ενεργοποιησω..το εκανα και τωρα δεν μπορω να βρω που λεει ποσα εχω</p>

Κ μανα ετσι εγραψε κ αφου εκανα το buckup πηγα ρυθμισεις-προσωπικος λογαριασμος κ επιλεγοντας το mail μου εμφανιζει τον αποθηκευτικο χωρο, 30 gb δινει οντως στην τελικη

Sent from my U9200 using Insomnia

Δημοσ.

ρε παιδια μπορειτε εμενα που δεν εχω ασχοληθει ποτε με drobox κλπ κλπ, να μου πειτε πως μπορειτε και εμπιστευεστε κατι τετοιο για τις φωτο σας κλπ. να λειτουργησει κανεις τον χωρο αυτο σαν ftp η κατι τετοιο για να μεταφερει αρχεια το καταλαβαινω μια χαρα, αλλα για φωτος δεν μπορω να το κατανοησω πολυ !

• Like 1
Δημοσ.

@geioannou: +1

Κι όχι μόνο αυτό αλλά με ενργοποιημένο το κάμερα μπακαπ οι φωτό ανεβαίνουν κατευθείαν εκεί. Ποιός ξέρει σε λίγο ίσως δεν χρειάζεται να πατάς και το κουμπί...

Και μάλιστα για όσους δεν το ξέρουν: σύμφωνα με την wikipedia «Owner: Microsoft». Ο καημένος ο Snowden θα αναρωτιέται γιατί πήγε και κατέστρεψε τη ζωή του για να σώσει τον κόσμο!

Δημοσ.

thx

εχω παρει τo bonus. laptop εχω αρα δεν τραβάω φωτο, απλα αποθηκευω τα φωτο από το iPhone. θα πανε αυτόματα στο OneDrive?

Που στις ρυθμισεις απενεργοποιώ το camera roll back up?

Εχω την εντυπωση ότι θα διαγραψω το dropbox. Αχρηστο είναι τωρα.

Δημοσ.

Πας Ρυθμίσεις---> Αντίγραφο ασφαλείας κάμερας----> Ανενεργό.

Το ενεργοποίησα μόνο για να πάρω τα 15GB και μετά το έβαλα στο ανενεργό. :P

Δημοσ.

Κ μανα ετσι εγραψε κ αφου εκανα το buckup πηγα ρυθμισεις-προσωπικος λογαριασμος κ επιλεγοντας το mail μου εμφανιζει τον αποθηκευτικο χωρο, 30 gb δινει οντως στην τελικη

Sent from my U9200 using Insomnia

οντως το τσεκαρα και εγω και εχω 30γιγα..

και βασικα με το που αρχισε να κανει αντιγραφα τις φωτο το σταματησα και το απενεργοποιησα, αλλα αρκει να το ξεκινησεις για να σου δωσει το μπονους..

Μεταξυ αυτου και του Google Drive ποιο ειναι καλυτερολετε οσοι τα εχετε δουλεψει και τα 2;

εχω και εκει μπονους.. αν θυμαμαι καλα 25γιγα

Δημοσ.

οντως το τσεκαρα και εγω και εχω 30γιγα..

και βασικα με το που αρχισε να κανει αντιγραφα τις φωτο το σταματησα και το απενεργοποιησα, αλλα αρκει να το ξεκινησεις για να σου δωσει το μπονους..

Μεταξυ αυτου και του Google Drive ποιο ειναι καλυτερολετε οσοι τα εχετε δουλεψει και τα 2;

εχω και εκει μπονους.. αν θυμαμαι καλα 25γιγα

Εγώ έχω 65gb drive αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί τα δικαιώματα που απαιτεί ή Google στα αρχεία μου είναι εξωφρενικά
Δημοσ.

Ενεργοποιησα και εγω την προσφορα και διπλασιασα τον υπαρχοντα χωρο που ειχα. Ευχαριστω πολυ τον ts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...