imvrios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όσοι μέχρι τις 30/09 εγκαταστήσουν το onedrive στο iOS, Android ή Windows Mobile κινητό τους και ενεργοποιήσουν το Camera Backup, τότε θα λάβουν 15GB επιπλεόν χώρου δωρεάν για πάντα. Όσοι έχετε ήδη το Onedrive με ενεργοποιημένο το Camera Backup δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε, έχετε ήδη λάβει τα 15GB (εγώ είχα 25GB και έφτασα 39,9GB χωρίς να κάνω κάτι). iOS: https://itunes.apple.com/us/app/skydrive/id477537958?ls=1&mt=8Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.skydriveWindows Mobile: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/onedrive/ad543082-80ec-45bb-aa02-ffe7f4182ba8https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από matrixxx συνδεσμος ανακοινωσης 10
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν το ενεργοποιήσω και μετά το σβήσω πάνε τα γιγα; παραπάνω δεν μπορώ να πάρω φρι α
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το είδα προχθές και απλά έβαλα την εφαρμογή, ενεργοποίησα το camera backup, πήρα το δώρο και το έκλεισα! Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από Dropbox
zizu10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 To μεγάλο plus του onedrive σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι αν έχεις windows 8.1 μπορεί να σου κάνει backup τις ρυθμίσεις του pc και έπειτα από format να είσαι όπως πριν! Το αρνητικό είναι ότι δεν υποστηρίζει linux.. :-/ 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν το ενεργοποιήσω και μετά το σβήσω πάνε τα γιγα; παραπάνω δεν μπορώ να πάρω φρι α Παιρνεις τα 15 και μετα αν θες απενεργοποιείς το backup χωρις θεμα. Στον ένα λογαριασμο που ειχα παρει τα +100 πριν κανενα χρονο με την άλλη προσφορα, πηγε απο 115->130.
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ γιατί πήρα μόνο 3 (gb όχι από τα άλλα) 6
giorginho Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ειναι το camera backup και πώς το ενεργοποιεις; Φανταζομαι ειναι αλλο πραμα (αλλη εφαρμογη?) σε ios-android-wp?
othon.gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εφιστώ την προσοχή σε όσους χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα, πως τα επιπλέον 15gb χώρου, αφορούν μόνο τη δυνατότητα "camera backup" και όχι το συνολικό χώρο αποθήκευσης.Κοινώς, τα 15gb μόνο από την εφαρμογή, από πουθενά αλλού. Δεν μας χάλασε βέβαια, απλώς το διευκρινίζω. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από matrixxx Λαθος, επιγραμμιση μην μπερδευτει κοσμος.
theosk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το εγκατέστησα αλλά δεν μπορώ να βρώ στις ρυθμίσεις πόσα gb έχω διαθέσιμα, μπορεί να βοηθήσει κανείς ? Edit : Το βρήκα 30gb είναι, thanks στον ts
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εφιστώ την προσοχή σε όσους χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα, πως τα επιπλέον 15gb χώρου, αφορούν μόνο τη δυνατότητα "camera backup" και όχι το συνολικό χώρο αποθήκευσης. Κοινώς, τα 15gb μόνο από την εφαρμογή, από πουθενά αλλού. Δεν μας χάλασε βέβαια, απλώς το διευκρινίζω. Νομίζω πως κάνεις λάθος, η προϋπόθεση είναι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία camera backup για την προσθήκη επιπλέον 15 gb στο συνολικό χώρο αποθήκευσης (κάτι τέτοιο είχε γίνει και με το Dropbox μόνο που σου έδινε 3.5gb) τώρα από τη στιγμή που τα πάρεις δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την αξιοποίηση τους...
othon.gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά σύμφωνα με αυτά που βλέπω, μάλλον έχουν βάση οι ισχυρισμοί μου: Αν το καλοσκεφτεί κανείς, γιατί μου λέει ότι έχω συνολικά 30gb και ελεύθερα τα 15;
rnd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το καλοσκεφτεί κανείς, γιατί μου λέει ότι έχω συνολικά 30gb και ελεύθερα τα 15; Αν το καλοδιαβάσει κανείς, δεν λέει ότι έχεις 15GB ελεύθερα. Λέει ότι έχεις 30GB συνολικά, από τα οποία τα 15GB είναι από το πρόγραμμα "Ελεύθερα". Το τι ισχύει τελικά δεν μπορώ να το γνωρίζω, μιας και δεν ασχολούμαι με αντίστοιχα θέματα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά σύμφωνα με αυτά που βλέπω, μάλλον έχουν βάση οι ισχυρισμοί μου: Αν το καλοσκεφτεί κανείς, γιατί μου λέει ότι έχω συνολικά 30gb και ελεύθερα τα 15; Βλέπεις ότι λέει πρόσθετος χώρος αποθήκευσης! Τα 15gb είναι ένα bonus που πήρες από την προσφορά αυτή και απλά δεν στα αναγνωρίζει σαν τον χώρο του βασικού σου προγράμματος αλλά σαν extra χώρο...
othon.gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ok, για να το λέτε πολλοί έτσι, μάλλον έτσι θα 'ναι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ειναι το camera backup και πώς το ενεργοποιεις; Φανταζομαι ειναι αλλο πραμα (αλλη εφαρμογη?) σε ios-android-wp? Στα Windows τουλάχιστον (phone + full εκδοση tab) είναι μια επιλογή στο μενου των φωτογραφιων με την οποια ανεβάζεις αυτόματα στο skydrive (onedrive) τις φωτογραφιες που τραβας με την συσκευη σου. Δεν χρειαζεται (στα παραπανω) να κατεβασεις καποια από τις εφαρμογες του #1 ποστ. Βαζω στο #1 ποστ και την αρχικη ανακοινωση της ms για οποιον εχει αποριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα