pooksieboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος Note 2 και σκεφτομαι μιας και το Note 4 που θελω ξεπερνα κατα πολυ το μπατζετ να παρω την παραπανω συσκευη.Τα χαρακτηριστηκα του μου φαινονται πολυ καλα αλλα μιας και δεν εχω εμπειρια απο τη συγκεκριμενη εταιρια ειπα να ρωτησω εδω.Αξιζει η αγορα της συσκευης?Ποια τα συν και ποια τα πλην του?Επισης αν παρω την αποφαση απο που μπορω να το αγορασω και τι παιζει με την εγγυηση?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος Note 2 και σκεφτομαι μιας και το Note 4 που θελω ξεπερνα κατα πολυ το μπατζετ να παρω την παραπανω συσκευη.Τα χαρακτηριστηκα του μου φαινονται πολυ καλα αλλα μιας και δεν εχω εμπειρια απο τη συγκεκριμενη εταιρια ειπα να ρωτησω εδω.Αξιζει η αγορα της συσκευης?Ποια τα συν και ποια τα πλην του?Επισης αν παρω την αποφαση απο που μπορω να το αγορασω και τι παιζει με την εγγυηση? Ολα καλα,αλλα πανω απο 150 ευρω δε ξερω αν θα εδινα για MTK και ας ηταν και 16πυρηνος.
annorax Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλος μου που φέρνει κινητά από Κίνα, μου είπε ότι το Meizu MX3 είναι καλύτερο από το MX4. Δεν ξέρω για ποιό λόγο όμως...
doctorkostis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω αντιθετα απο τους υπολοιπους, νομιζω ειναι εξαιρετικο. Πολυ καλα specs, πολυ δυνατος επεξεργαστης και απο μια εταιρεια που εχει αποδειξει οτι φτιαχνει ποιοτικα κινητα. Συγκρισιμη με Xiaomi, Huawei στην ανωτερη κατηγορια τιμης. Το MX4 ειναι flagship. Δεν ξερω ποσοι θα το παρουν Ελλαδα, ειδικα τωρα που παιζουν δυνατα one+one και Mi4. Για ποσα χρηματα μιλαμε?
pooksieboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω αντιθετα απο τους υπολοιπους, νομιζω ειναι εξαιρετικο. Πολυ καλα specs, πολυ δυνατος επεξεργαστης και απο μια εταιρεια που εχει αποδειξει οτι φτιαχνει ποιοτικα κινητα. Συγκρισιμη με Xiaomi, Huawei στην ανωτερη κατηγορια τιμης. Το MX4 ειναι flagship. Δεν ξερω ποσοι θα το παρουν Ελλαδα, ειδικα τωρα που παιζουν δυνατα one+one και Mi4. Για ποσα χρηματα μιλαμε? Νομιζω οτι το 16αρι πηγαινε στα 280€ αν το επερνες απο κινα και το 32αρι οχι πολλα παραπανω
nepe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείτε πως το mx4 είναι από τα κορυφαία κινητά αυτή τι στιγμή με ολοκαίνουριο επεξεργαστή...Αλλα εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε xiaomi mi4, oneplus one, Huawei Honor 6. (πολύ προσωπικά mi4 όταν βγει το 4g σε λίγο καιρό) αν δεν κρατιέσαι πάρε oneplus one.Το antutu 5 αυτή την στιγμή δίνει το μεγαλύτερο score απόλα τα κινητά του κόσμου στο oneplus one.Το mx4 είναι εξαιρετικό κινητό με κορυφαίο ολοκαίνουριο CPU και εξαιρετική camera 20mp ΑΛΛΑ 1 τεράστιο μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έχει 2gb ram ενώ τα αλλα κινητά 3gb.
doctorkostis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω παιζεις με Mi4 στις 5 ιντσες με αντιπαλο τα Ηοnor 6, P7 και στις 5.5 μονοδρομος το one+. Στις 6 ιντσες περιμενεις το Κ920, αν και νομιζω οτι το QHD ειναι υπερβολη του μαρκετινγκ. Τα 3GB ram ομως ειναι μεγαλη υποθεση.
nepe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως ρίξε και μια ματια στο xiaomi mi3... Aυτό έχω εγώ τώρα και δεν έχει το παραμικρό θέμα, άσε που είναι πολύ δυνατό σαν κινητό δεν θα έχεις πουθενά κοληματα για πολύ καιρό.
pooksieboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω παιζεις με Mi4 στις 5 ιντσες με αντιπαλο τα Ηοnor 6, P7 και στις 5.5 μονοδρομος το one+. Στις 6 ιντσες περιμενεις το Κ920, αν και νομιζω οτι το QHD ειναι υπερβολη του μαρκετινγκ. Τα 3GB ram ομως ειναι μεγαλη υποθεση. Το ΜΙ4 καλο φαινεται,το Honor και Ρ7 τα αποκλειω λογω chipset και το K920 το θεωρω πολυ ασχημο.Οσο για το one+ πολυ καλη συσκευη αλλα δεν μου κανει καθολου κλικ και δεν μου αρεσει και πολυ το στοκ android
nepe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Για το oneplus υπάρχει η cm η coloros η miui και σίγουρα και άλλες απλά αυτές είναι οι ας πούμε official..
pooksieboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Για το oneplus υπάρχει η cm η coloros η miui και σίγουρα και άλλες απλά αυτές είναι οι ας πούμε official.. Δεν το πολυψηνω παιδια και ας εχει καλυτερα specs
doctorkostis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σεβαστο, ειναι και να σου πηγαινει στο ματι. Νομιζω οτι το Μι4 ειναι εγγυηση. Αν μπορεις να περιμενεις το 4G, ακομα καλυτερα. Εγω αν ειχα τα φραγκα θα πηγαινα για το 64αρι, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Νομιζω κερδιζει το Meizu στα σημεια. Αν γουσταρεις τοσο πολυ το Meizu, μη μασας, ειναι επισης εξαιρετικη επιλογη με μονο μειον τα 2 GB ram.
pooksieboo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ παιδια θα το σκεφτω. Επισης ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα καλο κινεζικο μαγαζι που να το πουλαει για να μου βγει πιο φθηνα?
nepe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Vickmall.com to2c.com minideal.net σε αυτά ψάξου! Και report me for spam λέει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα