Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..

εχω προβλημα με τον master σκληρο ο οποιος εχει μεσα ολα τα αρχεια μου οπως και τα windows..

δεν το διαβαζει καθολου ,ουτε στο bios νομιζω

εχω ενα δευτερο σκληρο με ubuntu (εχω μπει απο κει τωρα),αλλα ουτε απο δω τον βλεπω..

το μονο που ξερω ειναι οτι αναβει το λαμπακι σκληρου της μοναδας κι ακουω ενα ηχο(τσικ τσικ) καθε τοσο!

Θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τον σωσω για τα αρχεια που εχω μεσα,δεν καιγομαι για το σκληρο..

please HELP

Δημοσ.

Γεια σας..

εχω προβλημα με τον master σκληρο ο οποιος εχει μεσα ολα τα αρχεια μου οπως και τα windows..

δεν το διαβαζει καθολου ,ουτε στο bios νομιζω

Νομίσματα.

Κοίτα να σιγουρευτείς αδερφέ.

Δημοσ.

Νομίσματα.

Κοίτα να σιγουρευτείς αδερφέ.

δεν ειμαι κι απο τους μεγαλυτερους γνωστες των pc φιλε μου..στο bios βλεπει μονο εναν secondary!

Δεν ξερω πως να το κανω αυτο..Μπορεις να μου το εξηγησεις?

Άλλαξε θέση στην ΜΒ και παροχή τάσης

Δημοσ.

Ε, αν τον έχεις ορίσει master, προφανώς βλέπει τον secondary. Πάντως, κάπου στο bios ή κατά την εκκίνηση (πατώντας Pause Break) θα σου γράφει το μοντέλο του σκληρού.

Δημοσ.

Δε γραφει το μοντελο πουθενα..αρχικα κανει autodetect και δε τον βλεπει.και στο bios τιποτα...οποτε ανοιξα το κουτι..αυτος που δε διαβαζεται ειναι seagate Barracuda 7200.12 500 gb..τι κανω τωρα;

Δημοσ.

Λοιπον ειχα τον barracuda primary master κι εναν 250gb wd secondary master( με ubuntu)

Εκανα το εξης-- εβγαλα τον wd τελειως και εβαλα τον προβλιματικο barracuda στη θεση του wd..το καλο ειναι οτι τωρα στο bios τον διαβαζει,αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπαινει windows..μου βγαζει μια μαυρη οθονη με ενα κερσορα πανω αριστερα και κολλαει εκει..

Εχω ευχαριστα τωρα ,αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως τι παιζει..μου εβγαλε στο επομενο reboot κατι για διαγραφη δεδομενων αποκαταστασης και να προχωρησω στο μενου εναρξης,το επελεξα και μπηκα κανονικα στα windows..τι συμβαινει;μου εβγαλε μηνυμα οτι για να εφαρμοστουν οι αλλαγες πρεπει να κανω επανεκκινηση..νοιωθω ανακουφιση,αλλα φοβαμαι να το πειραξω μην τα χασουμε ολα παλι..τι κανουμε παιδιααααααα;

Δημοσ.

Τί κάνεις; ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ κάνεις, να τί κάνεις...(πράγμα που έπρεπε να είχες κάνει ήδη εδώ και καιρό - από τότε που είχες "ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" αρχεία μέσα...)

Θέλει δηλαδή και ρώτημα;

Δημοσ.

Καλα αυτο εννοειται..εγω ρωταω γενικοτερα..τι εγινε και δουλεψε?θα σωθει ή να περιμενω κηδεια ?απο τι εξαρταται?

Δημοσ.

IDE είναι... Δεν τον λες και καινούργιο, για να τον κλάψεις κι από πάνω... Πάρε back τα αρχεία που σε καίνε, κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...